Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Stejarul Barnova-Unirea Scanteia

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.October 2017
Avancronica meciului Stejarul Barnova-Unirea Scanteia

Etapele trec cu repeziciune si “gluma” se ingroasa pentru contracandidatele Unirii Scanteia, echipa care a ramas pe 0 (zero) la numarul de infrangeri bifate in acest sezon. Scanteia a acumulat 7 victorii si 2 remize, reusind in acelasi timp sa treaca peste un hop important, in etapa a 8-a, la acel 2-1 consemnat la Tomesti.

Etapa trecuta, Scanteia a obtinut o victorie de palmares cu CS Ciurea, scor 4-1, iar Barnova a remizat pe teren propriu cu CS Tomesti, intr-un meci lipsit de ocazii.

Este al doilea meci consecutiv “acasa” pentru trupa lui Amanar, care a strans 4 puncte in ultimele doua etape ale Ligii a 4-a: 5-2 la Bals si 0-0 cu Tomesti.

Cu 8 puncte obtinute pana acum, Stejarul Barnova s-a distantat pentru moment de locurile retrogradabile. Totul se joaca, insa, la subsolul clasamentului, unde gasim un bloc de 6 echipe care ar putea face oricand rocada intre ele: Stejarul Barnova 8p, Gloria Baltati 7p, Moldova Cristesti 4p, Vointa Motca 4p, Gloria Bals 4p si CS Ciurea 3p.

Partida dintre Stejarul Barnova si Unirea Scanteia se va disputa pe un teren ingust, lucru cu care ambele combatante sunt obisnuite.

DECLARATII MARIAN AMANAR SI GABRIEL CIOBIRCIANU

Cum am spus-o înainte de meciul contra echipei CS Tomești, ne asteaptă două meciuri foarte grele cu Tomești si Scanteia, de pe urma carora ne propunem să luam cel putin 4 puncte. Sunt bucuros ca echipa a inceput sa joace si băieții să se inteleaga intre ei. Sper ca duminică să ne atingem obiectivul propus! Echipa din Scanteia va veni cu gîndul la victorie si vom incerca tot ce e omeneste posibil ca sa ii putem anihila jucătorii Cosmin Frij si Cioby (n.r. Ciobirceanu Gabriel), sa nu poata sa isi faca jocul. Cred in potentialul jucătorilor mei si vreau ca la final noi sa fim cei care parasesc terenul victoriosi!

Marian Amanar (antrenoru CS Stejarul Barnova)

Chiar daca la startul sezonului eram vazuti ca o echipa care se va bate la retrogradare, am demonstrat ca lucrurile stau total invers si am devenit, cel putin deocamdata, surpriza placuta a momentului. Duminica, intalnim o echipa care poate pune probleme oricarui adversar,pe un teren mic, dar cu care suntem obisnuiti. Astfel, am incredere ca prin aceeasi daruinta, munca si putin noroc ne vom intoarce acasa cu toate cele 3 puncte!

Gabriel Ciobircianu (Unirea Scanteia)

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<