Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Joia pe la AJF – 19 octombrie 2017

0 Comments 📁 Stiri 🕔19.October 2017
Joia pe la AJF – 19 octombrie 2017

AS Poly 2014 si-a luat punctele inapoi, astazi, dupa contestatia depusa la finalul partidei de pe teren propriu cu AFC Movileni. Movileniul utilizase pe parcursul intalnirii de la Victoria foarte multi jucatori pe fals, unii dintre ei foarte cunoscuti (Avadanei, Pricop, Vintila), iar decizia nu s-a lasat prea mult asteptata, Comisia de Disciplina a AJF Iasi omologand rezultatul cu 3-0 in favoarea liderului Ligii 5, Seria II. Pe teren, Movileniul reusise sa invinga cu 3-2.

Efectul imediat al acestei masuri consta in distantarea lui AS Poly 2014 Iasi (25p) la 3 puncte fata de principala urmaritoare, Construct Press Gropnita (22p).

Acelasi deznodamant a avut si meciul dintre Vointa Voinesti si AS Tutora, incheiat (pe teren) cu victoria gazdelor, scor 3-1. La comisii, insa, Tutora a avut castig de cauza (3-0!).

DOUA MECIURI AMANATE IN LIGA 5, SERIA III

Unirea Alexandru Ioan Cuza are la dispozitie o zi intreaga pentru a-si achita datoriile pe care le are fata de AJF Iasi. In cazul in care lucrurile nu se regleaza pana maine, ora 14:00, Avantul Todiresti nu va mai fi nevoita sa se deplaseze pana la Alexandru Ioan Cuza pentru a pune mana pe cele 3 puncte necesare continuarii luptei la varf in Seria III.

In alta ordine de idei, Biruinta Miroslovesti si Siretul Stolniceni-Prajescu au cazut de acord cu privire la amanarea partidei contand pentru etapa a 11-a.

FOTO: ACS Sportul Studentesc Iasi

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<