Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lungani-Harlau. Care e “Viitorul” celor 3 puncte?

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.October 2017
Lungani-Harlau. Care e “Viitorul” celor 3 puncte?

Lunganiul gazduieste duminica un meci ce se anunta foarte echilibrat, in compania colegei de clasament Viitorul Harlau, cu precizarea ca ambele formatii au punctat in etapa a 9-a a Ligii a 4-a.

Daca Viitorul Harlau a reusit sa ii smulga Stelei Magice un punct in prelungiri, cu om in plus in ultimele douazeci de minute, Viitorul Lungani s-a intors victorioasa de la Cristesti, acolo unde a rezolvat meciul in mod dramatic. Cristestiul conducea cu 2-1 in minutul 85!

Cele doua adversare au o linie de clasament similara, 4-1-4, cu un mic plus la golaveraj pentru Harlau. De altfel, golaverajul ne ofera o imagine destul de elocventa asupra celor doua combatante: cu o medie de 3.0 goluri incasate per meci, Lungani se inscrie in tiparul echipelor care marcheaza, dar si primesc pe masura. De precizat ca 9 dintre cele 27 de goluri primite de Viitorul Lungani au fost inregistrate acum trei etape, la Iugani (9-1 pentru Mircesti!).

De cealalta parte, Viitorul Harlau ruleaza pe modul “economic”, cu 12 goluri inscrise in primele 9 etape. Doar Bals (8) si Baltati (10) stau mai prost decat trupa lui Dan Lungu, antrenor ce va fi aruncat in linia de atac doar in cazul in care nu se va confrunta cu probleme de efectiv in celelalte compartimente.

Echipa si asezarea Harlaului din meciul cu Steaua Magica

Duminica, echipa noastra se va deplasa la Lunganii pentru a disputa un meci important in economia clasamentului. Avem un meci foarte greu, luptam in fata unor adversari cu multa experienta. Noi vom da totul pe teren si o sa aducem cele 3 puncte la Harlau!

Olivian Ciochina (Viitorul Harlau)

FOTO: FC Viitorul Harlau

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<