Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica etapei a 10-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.October 2017
Avancronica etapei a 10-a

Stejarul Sinesti – CS Ciurea

Sinesti a fost una dintre marile castigatoare ale etapei trecute, dupa acel 1-1 inregistrat pe terenul Ruginoasei. Cu toate acestea, echipa lui Paul Paftala se afla departe de TOP 5 (obiectivul declarat in presezon) si nu isi poate permite alti pasi gresiti, cu atat mai mult cu cat, duminica, va da piept cu ultima clasata.

Problemele de efectiv par sa se fi rezolvat la Ciurea, echipa care in etapa precedenta a adunat cu greu 11 jucatori in deplasarea de la Scanteia. Antrenorul lui CS Ciurea, Mihai Constantinescu, a avut in aceasta saptamana la antrenamente in jur de 20 de jucatori. Duminica, “lanterna rosie” a clasamentului va putea conta pe jucatori legitimati si cu vize in regula. Petrisor Calistru a fost ales capitan si isi va conduce echipa din teren.

Arbitri: Mihai Moisa, Vasilica Nitoaia, Cosmin Ungureanu. Observator: Dumitru Paraschiv.

Gloria Baltati – Moldova Cristesti

Meciul dintre Gloria Baltati si Moldova Cristesti a fost mutat la Targu Frumos, ca urmare a sanctiunii primite de Gloria dupa incidentul petrecut la Baltati acum doua etape, cand un spectator a patruns pe teren si a lovit un jucator de la oaspeti.

Desi pedepsita sever la Letcani in etapa a 9-a, scor 6-0, Baltati porneste cu prima sansa in fata nou-promovatei, care a ramas incremenita la 4 puncte, in ciuda faptului ca se putea alege cu ceva atat pe Abator (0-1 in fata Stelei Magice), cat si acasa, etapa trecuta, cu Viitorul Lungani. Cristestiul a scapat in mod dramatic victoria printre degete, in conditiile in care a condus cu 2-1 pana spre final!

Arbitri: Valentin Lungu, Bogdan Teodor Muche, Ionel Anitoaei. Observator: Florin Mozolea.

CS Tomesti – Unirea Mircesti

Unirea Mircesti are viata grea la Tomesti in fata unui adversar care se apara exact si este capabil sa te surprinda la fazele fixe. Se joaca pe sintetic, lucru care o avantajeaza pe Mircesti, echipa cu jucatori tehnici si suficient de inteligenti pentru a profita de eventualele brese ce pot aparea pe parcurs.

Misiunea campioanei s-ar simplifica vizibil doar daca va reusi sa marcheze rapid. Altfel, odata cu trecerea minutelor, Tomestiul va capata incredere si poate furniza surpriza, ceea ce ar echivala cu un dezastru pentru echipa care se afla acum la 7 puncte de locul 1!

Ne asteapta o partida grea, cu un adversar de un alt nivel fata de echipele pe care le-am intalnit pana acum. Daca suntem concentrati si ramanem o echipa unita, avem sanse sa scoatem un rezultat pozitiv. Din pacate pentru noi, trecem printro pasa proasta in ceea ce priveste atacul. Ne cream ocazii meci de meci, insa nu prea reusim sa le si fructificam. In schimb, ca un punct forte, Tomestiul are a treia aparare din campionat!

Bogdan Grosu, stoper CS Tomesti

Arbitri: Cosmin Alexandru Roman, Adrian Vornicu, Ana Puscasu. Observator: Valerica Lungu.

Steaua Magica – Vointa Motca

Steaua Magica-Vointa Motca merita urmarit prin prisma rezultatelor obtinute de pascaneni in ultimele saptamani. Aveti mai jos declaratia unuia dintre cei mai buni jucatori pe care ii are Dan Curca sub comanda, Dragos Secara:

Ne așteaptă un meci dificil împotriva unei echipe care practica un fotbal agresiv și își dorește victoria indiferent de obiectiv, însă noi ne bazam pe antrenamentele zilnice și prospetimea jucătorilor care, in medie, nu depășesc 18 ani. Duminica, va fi in mod cert meci dificil, însă noi vom încerca din primul pana in ultimul minut sa dominam partida prin ceea ce ni se cere la antrenamente, iar la sfârșit sa ne bucurăm de o victorie muncita!

Dragos Secara, mijlocas Steaua Magica

Arbitri: Valentin Burla, Andrei Dandu, Sabin Nechifor. Observator: Daniel Ionut Stefanescu.

CLASAMENT: Letcani 27, Scanteia 23, Mircesti 20, Erbiceni 19, Ruginoasa 18, Tomesti 16, Magica 14, Harlau 13, Lungani 13, Sinesti 12, Barnova 8, Baltati 7, Cristesti 4, Motca 4, Bals 4, Ciurea 3.

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<