Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Letcani, intr-o misiune facila pe terenul Gloriei Bals

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.October 2017
Letcani, intr-o misiune facila pe terenul Gloriei Bals

Victoria Letcani merge, duminica, la Bals pentru a bifa a zecea victorie consecutiva si, de ce nu, pentru a depasi pragul de 50 de goluri marcate in actuala editie de campionat.

Inaintea acestei dispute, antrenorul liderului Ligii 4 isi exprima ingrijorarea vizavi de suprafata de joc pe care o va gasi la Bals, aspect ce se poate transforma intr-o reala problema pentru o echipa care paseaza foarte mult, precum Letcaniul.

Un alt semnal de alarma pentru Ciuta et co. ar fi faptul ca singurele puncte puse in clasament de Gloria pana acum au venit in urma unor confruntari de pe teren propriu. 1-1 in prima etapa cu Stejarul Sinesti si, respectiv, 1-0 impotriva Gloriei Baltati, in etapa a 5-a.

Terenul de la Bals le-a creat probleme si altor echipe importante in trecut. Spre exemplu, nu cu foarte mult timp in urma, Rapid Dumesti rata campionatul la Bals, dupa un meci care, la fel, parea din start ca si castigat. Spre deosebire de campionatul respectiv, Letcani porneste in aceasta etapa cu un avans de 4 puncte fata de Unirea Scanteia, ocupanta locului secund, si, respectiv, 7 fata de campioana en-titre Unirea Mircesti.

“Fiecare meci este ca o finala si trebuie castigat”, acestea au fost cuvintele celui mai important marcator pe care il da Liga a 4-a la ora actuala. Marian Ciuta conduce clasamentul golgeterilor cu 15 reusite, cu un gol mai mult decat Cristi Ungureanu (Unirea Ruginoasa).

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Trifan; arbitri asistenti: Andrei Macarie, Vlad Hriscu. Observator: Stefan Rotarascu.

FOTO: Mihai Onica – Asociatia Sportiva Victoria Letcani

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<