Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lucian Diaconu va arbitra meciuri de Liga a 3-a

0 Comments 📁 Stiri 🕔21.October 2017
Lucian Diaconu va arbitra meciuri de Liga a 3-a

Arbitrul iesean Lucian Diaconu a promovat in lotul de Liga a 3-a in urma contestatiei depuse la aflarea rezultatelor concursului ce s-a tinut saptamana trecuta la Bucuresti. Diaconu terminase pe locul 6, adica o pozitie mai jos fata de cei 5 arbitri ce urmau sa arbitreze din retur partide din esalonul al treilea.

In urma solutionarii contestatiilor, Lucian Diaconu a promovat cu media 9.29 (nota 10 la Testul Cooper, 9.50 la proba teoretica), alaturandu-se lui Valentin Burla, arbitrul iesean care a terminat cu prima medie pe tara.

Iasul are in momentul de fata 15 arbitri divizionari activi, 5 dintre acestia fiind implicati astazi in partide din cadrul etapei a 9-a a Ligii 3, Seria 1.

“Un nou an reusit pentru arbitrajul iesean. Dupa ce in 2016 am reusit sa promovam un arbitru si trei arbitri asistenti, in acest an nu mai putin de trei noi arbitri ieseni vor oficia la nivelul Ligii a 3-a. Cosmin Roman a promovat in urma Programului de Dezvoltare pentru Tinere Talente, iar recent, dupa participarea la concurs, au obtinut promovarea Valentin Burla si Lucian Diaconu. Se pare ca incep sa se vada rezultatele unei munci foarte serioase incepute acum cativa ani. Felicitari tuturor! Ne pregatim deja pentru urmatoarele concursuri si programe de monitorizare. Avem in continuare tineri de perspectiva, talentati si dornici sa faca performanta.”

Vlad Ciobanu, presedinte CJA Iasi

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<