Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Tensiuni la CSM Pascani, dupa o noua infrangere in campionatul Ligii 3, Seria 1

0 Comments 📁 Liga 3 🕔21.October 2017
Tensiuni la CSM Pascani, dupa o noua infrangere in campionatul Ligii 3, Seria 1

CSM Pascani a inregistrat ieri cea de-a saptea infrangere a sezonului, 2-1, “acasa”, cu nou-promovata Bucovina Radauti. Conform newspascani.com, la final, suporterii prezenti la stadion i-ar fi cerut demisia antrenorului Danut Munteanu si a intregii conduceri a CSM-ului.

Ostilitatile au fost dominate de echipa vizitatoare, cele trei goluri venind in repriza secunda, cand CSM, contrar cursului jocului, a deschis scorul prin Mihai Macovei, in minutul 50.

Sucevenii au revenit apoi printr-un penalty transformat de Radu Ungureanu, in minutul 76. La nici doua minute distanta de golul egalizator, Ionel Stoian a inscris pentru 1-2, scor ce a ramas in picioare pana la final, in pofida celor doua bare avute de pascaneni.

La randul lor, oaspetii puteau inscrie pe contraatac in cateva randuri, pe fondul unui final incandescent, cu actiuni de atac la ambele porti.

CSM Pascani ramane astfel doar cu punctele acumulate acum doua saptamani in fata lui AFC Odorheiu Secuiesc, ocupand penultima pozitie in clasamentul Ligii 3, Seria 1. Metalosport Galati este “lanterna rosie”, fara punct strans in primele 8 jocuri si golaveraj 1-61.

Tot ieri, intr-un alt meci al Seriei 1, CSM Roman a invins-o pe Otelul Galati cu acelasi scor. Ambele reusite ale romascanilor au fost semnate de Cosmin Tapu (35, 50), pentru otelari punctand Daniel Gata, in minutul 69.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<