Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Poly a debutat cu dreptul in retur

0 Comments 📁 Liga 5 🕔22.October 2017
AS Poly a debutat cu dreptul in retur

Liderul Ligii 5, Seria II a debutat cu dreptul, 2-0 impotriva Vointei Bivolari, in partea a doua a sezonului, acolo unde, din cate se pare, se va bate cu Construct Press Gropnita pentru a obtine promovarea in Liga a 4-a. Diferenta dintre cele doua formatii este de doar 3 puncte, avantaj ce poate fi anulat de adversari in meciul direct, programat in primavara pe terenul celor de la Gropnita (Etapa 13).

Confruntarea de ieri de la Victoria a inceput cu o stare de nervozitate afisata de ambele echipe, arbitrul Sebastian Spaiuc fiind preocupat sa sanctioneze momentele delicate cu avertismente impartite in stanga si in dreapta. Primul act al intalnirii s-a incheiat cu 7 cartonase galbene!

Cat priveste fotbalul practicat in primele 45 de minute, acesta s-a rezumat la o ocazie importanta ratata de Bivolari, prin Ionut Prajanu. Prajanu a scapat singur cu portarul advers, dar a fost inchis la timp cu pretul unei lovituri de la coltul terenului.

Meciul s-a deblocat undeva pe la mijlocul reprizei a doua, cand Florin Grecu a profitat de o respingere in fata a portarului advers si a inscris pentru 1-0.

Desprinderea la doua goluri s-a produs cu un sfert de ora inainte de final, dupa o gafa a apararii Bivolariului de care avea sa profite Stefan Alex Tanasa.

Ultimul moment notabil al acestui duel aparent inegal s-a consumat in minutul 85. Un fault comis la 30 de metri de poarta gazdelor a dat nastere unui meleu intre jucatorii celor doua combatante. Astfel, AS Poly 2014 Iasi l-a pierdut pe portarul Alexandru Moruzi, in timp ce de la oaspeti a fost eliminat Mihai Chiriac.

ECHIPELE

AS Poly 2014 Iasi: Moruzi, Sandu, Chiriac, Doroftei, Iacomi, Gherasim, Alexoaei, Grecu, Protea, Carare, Tanasa.

Rezerve: Morarasu, Dunca, Vasilache, Seserman, Juncanariu, Aostacioae.

Vointa Bivolari: Ciobanu, Cismaru, Cantoreanu, Lesniuc, C. Cantoreanu, Ursu, Prajanu, Penciu, Rotaru, G. Cismaru, E. Ursu.

Rezerve: Chiriac, Andrei Mihai, Vincze, Burcus, Caldarus, Vl. Ursu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sebastian Spaiuc; arbitri asistenti Giany Gabriel Adam, Alexandra Cosma. Observator: Cornel Groza.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<