Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Campioana scapa cu bine din fortareata de la Tomesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.October 2017
Campioana scapa cu bine din fortareata de la Tomesti

Unirea Mircesti s-a intors victorioasa de la Tomesti, 2-1, intr-o deplasare ce se anunta extrem de dificila pentru formatia lui Tiberiu Beceru, pe fondul unui handicap de 7 puncte pe care il are de recuperat fata de liderul Victoria Letcani.

Oaspetii au avut un start mai bun de meci, cu mijlocasul Vasilica Carja trimitand violent in stalpul din dreapta portarului Simion. Tot Carja, cateva minute mai tarziu, l-a luat la tinta pe Simion, din zona punctului de la 11 metri. Faza a continuat cu o executie in cros, ce nu a prins cadrul portii.

Andrei Dandu (23′), servit ideal in fata careului mic, a deschis scorul trimitand pe sub Simion, 0-1.

Doua minute mai tarziu, oaspetii au dejucat pasul la ofsaid al fundasilor tomesteni, iar Gaciu a dublat avantajul Unirii printr-o executie eleganta – lob peste Simion.

In finalul primei reprize, Dandu a mai inscris inca o data, insa golul a fost anulat pentru o pozitie de ofsaid in care s-ar fi aflat atacantul Unirii Mircesti.

Gaciu a trecut pe langa dubla, in situatie de unu la unu cu Simion. Atacantul formatiei din Mircesti a trimis pe directia lui Simion, care a scapat nesifonat de aceasta data.

Cel mai frumos gol al intalnirii avea sa fie inscris in minutul 50 de Razvan Axinte. Acesta l-a lasat masca pe Nacuta, dupa un sut trimis din unghi, lateral dreapta, direct in vinclul portii.

Meciul s-a jucat pe contre pana la final, cu ceva mai multe ocazii din partea Mircestiului, echipa care a incheiat in avantaj, 2-1, gratie evolutiei reusite din prima parte.

REZUMAT VIDEO

ECHIPELE

CS Tomesti: Simion, Besleaga, Varlan, Florescu, Viziteu, Agape, Bilcu, Axinte, Apostu, Grosu, A. Simion.

Rezerve: Tololoi, A. Dumitrascu, Butnaru.

Unirea Mircesti: Nacut, Darea, Dragota, Radu, Ursuleasa, Chelaru, Cirja, Puscasu, Valeanu, Gaciu, Cruceanu.

Rezerva: Beceru, Ghiorghica, Girbea, Atanasoaie, Dandu, Bucovanu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cosmin Alexandru Roman; arbitri asistenti: Andrei Chisanovici, Ana Puscasu. Observator: Valerica Lungu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<