Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Remiza alba la Erbiceni intre Flacara si Unirea Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.October 2017
Remiza alba la Erbiceni intre Flacara si Unirea Ruginoasa

Unirea Ruginoasa a remizat alb in deplasarea de la Erbiceni, pe fondul unui joc mai bun in prima repriza, cand oaspetii au dominat si si-au creat numeroase ocazii la poarta lui Razvan Daniliuc, urmat de un act secund cu suisuri si coborasuri, in care atacantul Flacarei, Marian Cretu a avut trei ocazii clare de a marca, insa fie a fost imprecis la finalizare, fie a fost inchis de experimentatul portar al Ruginoasei, Marius Dulcianu.

In minutul 8, Gucianu a deschis seria ocaziilor cu un sut defectuos din marginea careului, pe o respingere gresita a aparatorilor adversi.  Apoi, tot Gucianu, cinci minute mai tarziu, a tras pe langa bara din stanga lui Dulcianu.

Din minutul 20 pana spre finalul primei reprize, Unirea Ruginoasa a preluat fraiele partidei, sufocand Erbiceniul si creandu-si numeroase situatii de poarta. Ungureanu, in doua randuri, si Davidoaia au avut in varful bocancului mingi pe care scria gol.

Prima repriza s-a incheiat cu un nou sut al lui Ungureanu, care l-a intins pe Daniliuc dupa un voleu ce viza coltul lung. Tanarul portar al Erbiceniului a stat pe picioare si a parat spectaculos.

Marian Cretu (sut pe portarul Dulcianu din 16 m, min 64) si Stefanita (lovitura de cap alaturi, min 67) au semnat ocaziile gazdelor, in timp ce de la oaspeti au iesit in evidenta Calmatui, in minutul 80, cu o lovitura de cap scoasa de Daniliuc, si Adrian Caragea. Caragea a gandit prea mult intr-o faza in care scapase singur cu Daniliuc, a trimis spre poarta, iar goalkeeperul Flacarei a lasat piciorul stang in spate si a evitat golul.

Marian Cretu si Cristi Ungureanu, in situatii similare de a marca, puteau trimite tine punctele la Erbiceni, respectiv in contul Unirii Ruginoasa, care se afla acum la 11 puncte de liderul Victoria Letcani.

ECHIPELE

Flacara Erbiceni: Daniliuc, Covaci, Curcudel, Iordache, Stefan, Carare, Iuriciuc, Ciobotaru, Gucianu, Balan, Cretu.

Rezerve: Basascu, Stefanita, Stratila, Feraru, Morarasu.

Unirea Ruginoasa: Dulcianu, Ed. Dulcianu, Alexa, Miron, Calmatui, Davidoaia, Caragea, Tibulca, Florea, Enache, Ungureanu.

Rezerve: Tudosca, Roiu, Parlog, Mircia, Amarinei, Dulhac, Hamciuc.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: Tudor Cornea, Ionut Melinte. Observator: Cornel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<