Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scanteia evita in prelungiri primul esec in campionat!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.October 2017
Scanteia evita in prelungiri primul esec in campionat!

Unirea Scanteia a remizat, scor 1-1, la Barnova, gratie unui gol venit in prelungiri, rezultat ce vine ca o compensatie cu ceea ce s-a intamplat in etapa a 7-a, “acasa”, cu Unirea Ruginoasa. Atunci, echipa pregatita de Gabriel Tacutanu scapa printre degete 2 puncte in fata Ruginoasei, la o faza fixa fructificata de mijlocasul Davidoaia.

Istoria meciului de la Barnova s-a scris cu ajutorul golurilor marcate in prima parte de Cosmin Petria (18′), respectiv a reusitei venite in final din partea celui de-al doilea golgeter al oaspetilor, Gabriel Ciobircianu (90+4), care a transformat lovitura de pedeapsa acordata de Lucian Diaconu.

A fost primul meci arbitrat de Lucian Diaconu dupa aflarea vestii cum ca, incepand din retur, va arbitra partide din cadrul esalonului al treilea. Un arbitraj bun, apreciat de gazde, care au declarat urmatoarele prin antrenorul Marian Amanar:

Un meci foarte frumos, cu ocazii de ambele părți, in care, cu mai multa atentie, cred ca puteam obtine cele trei puncte. Din punctul meu de vedere, Scînteia este o echipa bine închegată, cu jucători cu experiență si capabila sa puna probleme multor echipe din fruntea clasamentului. Îl felicit si pe Gabi Tăcutanu pentru punctul obtinut si felicit intreaga echipa pentru dăruirea de azi in teren. Un arbitraj foarte bun si scorul este echitabil pentru ambele echipe!

ECHIPELE

Stejarul Barnova: Dumitrascu, Huma, Petria, Andriescu Gabriel, Andriescu Alexandru, Filip, Hutu, Rusu, Strateciuc, David Stefan, Mititelu.

Rezerve: Baciu, Dianu, C. Dumitrascu, Bratianu, Dita, Simeria.

Unirea Scanteia: Doroftei, Ilie, Ionut Radeanu, Nicusor Radeanu Drinceanu, Sava, Radu Lucian, Agapi, Frij, Ciobircianu, Sirbu.

Rezerve: Tacutanu, Anitei, Cicoveanu, Manolachi.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Lucian Diaconu; arbitri asistenti: Radu Nistor, Stefan Lucian Teodorescu. Observator: Ionel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<