Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victoria Letcani, echipa de “10” a campionatului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.October 2017
Victoria Letcani, echipa de “10” a campionatului

Victoria Letcani nu s-a impotmolit la Bals, locul in care a reusit sa obtina, duminica, a zecea victorie in campionat din tot atatea etape consumate din actuala editie de a Ligii a 4-a. Andy Sinescu, autorul unei duble, si Silviu Pintilie au fost oamenii de gol ai trupei lui Florin Croitoru, care profita astfel de un nou pas gresit comis de Unirea Ruginoasa (0-0 la Erbiceni) si se apropie cu pasi repezi de meciul prin care ar putea transa in proportie de 99% soarta titlului. Victoria Letcani-Unirea Mircesti are loc peste fix 3 saptamani!

Partida de la Bals a fost dominata aproape in totalitate de echipa vizitatoare, care a profitat din plin in prima parte de vantul ce a batut spre poarta lui V. Ibrian, inscriind toate cele trei goluri ale jocului din cadrul etapei a 10-a a Ligii 4.

Andy Sinescu, in minutele 20 si 25, urmat de Silviu Pintilie, si-au adus contributia la cel de-al zecelea succes al nou-promovatei Victoria Letcani.

Diferenta inregistrata la final putea fi mult mai mare in favoarea Letcaniului, daca in echipa gazdelor nu se afla un jucator de travaliu precum Dumitru Lupu (cunoscut in judeteana sub numele de “Tuta”) sau portarul Viorel Ibrian, care a scos tot ce s-a putut intr-un meci care era castigat de Letcani inainte de primul fluier al centralului Trifan, daca e sa privim situatia din clasament a celor doua combatante.

In rest, un joc linistit, la finalul caruia Vlad Trifan a fost nevoit sa scoata o singura data cartonasul galben din buzunar (Gloria Bals).

ECHIPELE

Gloria Bals: V. Ibrian, Nornita, Lupu, Romaniuc, Iordache, Hatmanu, P. Ibrian, Turcanu, Huzea, Pandaru, Stroe.

Rezerve: Manuca, Boanca, Diaconu, A. Ibrian, Rosca.

Victoria Letcani: Bargan, Marincean, Nutu, Onica, Pintilie, Pusca, Vatavu, Dencef, Tatarusanu, Sinescu, Ciuta.

Rezerve: Lupascu, Andries, Paiu, Mocanu, Ciubotariu, Loghin, Ciorap.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Trifan; arbitri asistenti: Andrei Macarie, Vlad Hriscu. Observator: Stefan Rotarascu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<