Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Ciortesti castiga la ultima faza derby-ul cu Prisacani

0 Comments 📁 Liga 5 🕔23.October 2017
Viitorul Ciortesti castiga la ultima faza derby-ul cu Prisacani

Prutul Prisacani si-a luat in mare parte gandul de la barajul de accedere in Liga a 4-a dupa infrangerea suferita, duminica, la Coropceni, scor 2-1, in fieful Viitorului Ciortesti. In ciuda victoriei obtinute si cu mult noroc, Ciortestiul depinde foarte mult de rezultatele pe care le va inregistra Tibanestiul in viitor pentru a spera la biletul de “baraj”.

Turcanu a adus in minutul 90+3 victoria Viitorului Ciortesti, intr-un meci in care Basarab (56′) deschisese scorul, iar Stefan Bulai (Prutul Prisacani, 65′) a prins vinclul pe “radar” cu un sut splendid din coltul careului de 16 metri.

Golul de 3 puncte a survenit unei lovituri de la coltul terenului si, respectiv, a unei greseli a portarului Prisacaniului, care a respins pana la fundasul ce nu a ratat ocazia de a inscrie din 2-3 metri.

Prutul Prisacani merge la Golaiesti, duminica, pentru un nou derby al Ligii 5, Seria I, iar Ciortestiul intalneste, tot pe teren propriu, Vointa Bosia.

CLASAMENT LIGA 5 – SERIA I: Golaiesti 30p, Tibanesti 24 (un meci mai putin), Ciortesti 22, Prisacani 18.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Iosif Ciprian Aelenei; arbitri asistenti: Radu Netca, Sebastian Chitic. Observator: Leonard Cananau.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<