Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Ciurea continua lupta de supravietuire in a Liga 4-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.October 2017
CS Ciurea continua lupta de supravietuire in a Liga 4-a

Legata de maini si de picioare, cu posibilitatea de a transfera doar jucatori liberi de contract, CS Ciurea incearca sa acumuleze noi puncte in viitorul apropiat, sperand totodata sa tina aproape de Vointa Motca, Moldova Cristesti si Gloria Bals. Spre norocul ei, cele trei anterior mentionate, la randul lor, nu au dus-o prea bine in campionat.

Echipa preluata de Mihai Constantinescu in urma cu cateva saptamani nu a reusit sa depaseasca bariera celor 3 puncte acumulate la mijlocul lunii septembrie, in deplasarea de la Cristesti (scor 4-3).

0-5 (Unirea Ruginoasa), 1-4 (Unirea Scanteia) si 1-6 (Stejarul Sinesti) sunt ultimele trei rezultate consemnate in dreptul formatiei din Ciurea, care va primi, duminica, vizita Flacarei Erbiceni.

Spre deosebire de partida de acum doua etape, in care, de asemenea, se intalneau doua echipe din Seria Est, Mihai Constantinescu are a primit ok-ul de a inregimenta in primul “11” mai multi juniori, plus noii fotbalisti cu care s-a inteles intre timp.

In rest, nu putem vorbi despre foarte multe noutati in lotul “lanternei rosii”, care are o misiune extrem de dificila duminica, in fata unui adversar din Top 5.

Astazi a fost facuta publica si brigada de arbitri care va oficia aceasta intalnire din cadrul etapei a 11-a a Ligii 4, Iasi: Valentin Burla (arbitru principal), secondat de Iulian Hordila si Paul Cojocaru (arbitri asistenti), iar observator a fost desemnata doamna Anitoaei Petronela.

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<