Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ieseni implicati in meciurile de Liga 2 si Liga 3

0 Comments 📁 Liga 2, Liga 3, Stiri 🕔27.October 2017
Ieseni implicati in meciurile de Liga 2 si Liga 3

CSM Pascani incearca sa detensioneze atmosfera din sanul clubului printr-un meci bun in deplasare, la Darabani, in fata nou-promovatei Sanatatea, echipa ce poate fi reperata pe la jumatatea clasamentului Seriei 1.

Etapa trecuta, suporterii pascaneni si-au exprimat nemultumirea la finalul partidei pierdute cu o alta noua promovata, CSM Bucovina Radauti, cerandu-le demisia celor din conducere. Tanara echipa pregatita de Danut Munteanu a pus doar 3 puncte in clasament in primele opt meciuri, perioada in care a inscris 6 goluri si a primit un total de 24!

DELEGARI ARBITRI

Suceava

Iosif Ciprian Aelenei va fi arbitru de rezerva in meciul de Liga a 2-a dintre Foresta Suceava si si AFC UTA Arad.

Roman

In Campionatul National U19, de la ora 12:00, la Roman, Lucian Diaconu, Teodor Axinie si Iulian Contofan vor oficia partida LPS Roman-AFC Botosani. Arbitrul de rezerva de la acest joc, Valentin Burla, va conduce apoi, de la 14:00, cu ajutorul acelorasi asistenti, confruntarea din cadrul Campionatului National de U17. Lucian Diaconu va fi de aceasta data arbitru de rezerva.

Radauti

Centralul Vlad Baban se va deplasa, sambata, la Radauti pentru CSM Bucovina Radauti-CS Avantul Valea Marului, joc contand pentru etapa a 10-a a Ligii 3, Seria 1. Baban va fi ajutat la cele doua linii de doi arbitri asistenti din Botosani – Ionel Tanasa (Botosani) si Ionut Turcanu (Cotusca – Botosani).

Bacau

O zi mai tarziu, Lungu Valentin (arbitru principal) , Cosmin Ciuban si Andrei Diaconu (arbitri asistent) sunt implicati intr-un alt duel din cadrul etapei a 10-a a Ligii 3 – Seria 1, Aerostar Bacau-CS Sporting Liesti.

Teren sintetic – Copou (duminica, 11:00)

CS Navobi Iasi-Universitatea Galati (Liga a 2-a, fotbal feminin – Seria 1) a cazut pe mana unei alte brigazi iesene, formata din Cosmin Roman (central), Ionut Melinte si Tudor Cornea.

Pascani

De la aceeasi ora, insa la Pascani, Baban Vlad, Adrian Condurache si Ana Puscasu sunt implicati in CSM Pascani-Real 3 Craiova (Liga 3 feminin, Seria 1 – Etapa 5).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<