Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Incepe greul pentru Scanteia: 5 meciuri cu echipe bune ale campionatului

2 Comments 📁 Liga 4 🕔27.October 2017
Incepe greul pentru Scanteia: 5 meciuri cu echipe bune ale campionatului

Unirea Scanteia a scapat ca prin urechile acului, etapa trecuta, scor 1-1, de prima infrangere a sezonului, pe terenul Stejarului Barnova. Oaspetii au egalat la ultima faza a meciului prin Gabriel Ciobircianu, reusind astfel sa isi pastreze intacta seria de meciuri fara infrangere. 7 victorii si 3 remize a bifat Scanteia pana acum, pe fondul unui rezultat bun scos la Tomesti, in etapa a 8-a, cand echipa pregatita de Gabi Tacutanu se impunea cu 2-1.

Invincibilitatea Scanteii va fi serios pusa in pericol in urmatoarea perioada, cand echipa aflata acum pe locul 2 in clasamentul Ligii a 4-a va intalni adversari cu greutate: Stejarul Sinesti (duminica, 29 oct), Unirea Mircesti (deplasare, etapa 12), Flacara Erbiceni (etapa 13, acasa), Victoria Letcani (etapa 14, deplasare) si Steaua Magica (etapa 15, acasa).

Noutatile din cadrul Unirii constau in revenirea lui Costin Frij, care a absentat la ultimul meci din cauza unui turneu la care a fost prezent cu o grupa de copii. Acolo, antrenorul Costin Frij a avut de pregatit meciuri impotriva echipelor similare ale lui Dinamo Bucuresti sau a Academiei Gheorghe Hagi.

De asemenea, in lotul gazdelor il regasim si pe Lupu (absent in etapa precedenta), adaugand aici posibilitatea ca Frij Cosmin sa fie folosit in linia de mijloc, desi este cel mai important marcator al echipei.

Neinvinsa in ultimele 3 etape, cu 5 puncte la activ si o defensiva beton, Sinestiul va fi un adversar greu de descifrat, in masura in care i-a dat multe batai de cap liderului Letcani cu cateva etape in urma, tinand-o in sah apoi pe Ruginoasa, 1-1 (15.10).

Brigada desemnata sa conduca aceasta intalnire: Andrei Mihalcut (arbitru principal), Bogdan Teodor Muche, Sebastian Chitic (arbitri asistenti); observator: Virgil Starica.

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

2 Comments

 1. 🕔 11:28, 27.October 2017

  Dudu

  Cu tot respectul văd că sunt printre puținii care comentează aici,așa că am o întrebare..Ce antrenor poate fi Costinel la cei 21 de ani ai săi?

  reply comment
  • 🕔 12:04, 27.October 2017

   admin AUTHOR

   E antrenor la o grupa de copii. Nu stiu ce fel de antrenor este, deoarece nu i-am studiat munca sau rezultatele. Dar am mai intalnit cazuri de antrenori atat de tineri la copii si juniori 🙂

   reply comment

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<