Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Arbitrii parasesc prematur Cupa Romaniei

0 Comments 📁 Stiri 🕔29.October 2017
Arbitrii parasesc prematur Cupa Romaniei

Echipa arbitrilor din Iasi nu a mai putut repeta figura din anii trecuti, fiind eliminata din Cupa Romaniei (faza judeteana) in prima etapa de fosta campioana a Ligii 5, Seria III. Biruinta Miroslovesti, echipa care a promovat in Liga 4, insa a renuntat la acest drept, a invins cu 4-2, pe fondul unor absente de marca din lotul de “18” aliniat pe foaie de Valentin Burla. Burla a indeplinit functia de antrenor principal, iar Lucian Diaconu, pe cea de antrenor secund!

Poarta arbitrilor a fost pazita de Jan Turita, goalkeeperul Miroslavei, care imbracase ieri si tricoul echipei de liga secunda, in partida de pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu.

Golurile arbitrilor au fost marcate de sarbatoritul zilei, Ciprian Aelenei, si Gabriel Mihuleac (capitan).

Miroslovesti s-a calificat in turul urmator gratie omogenitatii, Marian Bran si Vasile Andriescu, ambii cu cate o dubla, inclinand balanta spre tabara oaspetilor.

Arbitrii s-au remarcat, de asemenea, printr-un frumos joc de pase si o posesie buna, punandu-i probleme Biruintei cu precadere in prima repriza. Chiar si in aceste conditii, Biruinta conducea cu 2-0 la pauza, la cele doua goluri adaugandu-se si o lovitura de pedeapsa irosita.

Tudor Cornea, Vlad Ciobanu si Claudiu Buhus s-au remarcat de la gazde, rezultatul meciului din turul I al Cupei Romaniei putand fi, poate, altul, daca pe terenul sintetic din Copou se aflau si arbitrii delegati la partidele de Liga 3, plus cei implicati in meciul lui CSM Pascani de la Darabani.

ECHIPELE

Arbitrii: Jan Turita, Claudiu Balan, Iulian Contofan, Rares Darabana, Tudor Cornea, Radu Nistor, Cosmin Roman, Mihai Moisa, Gabriel Mihuleac (c), Vlad Ciobanu, Ciprian Aelenei.

Rezerve: Iulian Hordila, Bogdan Ciumala, Claudiu Buhus, Andrei Zaharia, Razvan Tomozei.

Antrenor principal: Valentin Burla; antrenor secund: Lucian Diaconu; antrenor cu portarii: Ionut Mitu; asistent medical: Ionut Melinte; delegat: Cosmin Ciuban.

Biruinta Miroslovesti: Grumazescu, Tibulca, Ciubotariu, Paduraru, Prodan, Barsan, Covrig, Cimpoesu, Tacu, Andriescu, Bran.

Rezerve: Cojocaru, Mahu, Varvara, Foca, Stan, Axinte.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Alexandru Agafitei; arbitri asistenti: Andreea Lodba, Diana Badarau

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<