Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Letcani si-a respectat media de 5 goluri, acasa, cu CS Tomesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔29.October 2017
Letcani si-a respectat media de 5 goluri, acasa, cu CS Tomesti

Victoria Letcani nu a avut nicio problema in a-si apropia cea de-a 11-a victorie consecutiva din Liga a 4-a, editia 2017-2018, dupa un tur de forta (5-0), acasa, in fata unui adversar care s-a remarcat pana acum printr-o defensiva ermetica.

Tomesti a contat pe teren doar in primele 20 de minute, cand a amenintat poarta lui Bargan prin suturi periculoase expediat de “Buba” si Axinte. Victoria gazdelor a fost realizata in conditii speciale, dupa ce Andrei Simion a fost eliminat, in minutul 23, de pe teren pentru un gest reprobabil – a scuipat, aparent fara motiv, un adversar. La conditii speciale mentionam si faptul ca poarta oaspetilor a fost aparata de un jucator de camp (Bogdan Apostu).

Scorul a fost deschis cu putine momente inainte de eliminarea lui Simion. Darius Pusca a marcat pentru liderul Ligii 4, care a incheiat prima parte cu alte doua goluri reusite in doar cateva minute. Andy Sinescu (38) si Vlad Mocanu (40) au eliminat orice dubiu privind castigatoarea partidei.

La acest nou succes clar al formatiei pregatite de Florin Croitoru si-a adus aportul si atacantul Cezar Tatarusanu, care a realizat dubla in partea secunda (58, 65).

ECHIPELE

Victoria Letcani: Bargan, Nutu, Onica, Vatavu, Tatarusanu, Sinescu, Pusca, Dencef, Mocanu, Ciorap, Marincean.

Rezerve: Lupascu, Pintilie, Andries, Ciubotariu, Loghin, Paiu, Corjan.

CS Tomesti: Apostu, Besleaga, Varlan, Grosu, A. Simion, Agape, Viziteu, Tololoi, Axinte, Florescu, Iulian Simion.

Rezerve: Mardarie, Dumitrascu, Bilcu, Butnaru.

 

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: Ionel Anitoaei, Daniel Hriscu. Observator: Vlad Ciobanu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<