Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa, la a treia remiza consecutiva in campionat

0 Comments 📁 Liga 4 🕔29.October 2017
Unirea Ruginoasa, la a treia remiza consecutiva in campionat

Vicecampioana en-titre a Ligii a 4-a Iasi a uitat sa mai castige in campionat, dupa ce, duminica, a inregistrat cea de-a treia remiza consecutiva, scor 2-2, in fata Stelei Magice, intr-un meci pe care il putea castiga castiga/ pierde pe final, pe fondul unui joc de totul sau nimic practicat in fata tinerilor antrenati de Dan Curca.

Gazdele au avut un start reusit de meci, cu Nenita (6) incercand de la distanta poarta lui Movila si Enache (11) intinzandu-l pe portarul Stelei printr-un sut la firul ierbii.

Portarul Unirii Ruginoasa, Tudosca, s-a accidentat in minutul 22 al intalnirii, fiind inlocuit ulterior cu Marius Dulcianu, omul care si-a salvat incredibil echipa de primirea golului de 2-0.

Pana atunci, insa, dupa un nou sut spre poarta lui Movila, venit din partea lui Ungureanu (26′), oaspetii au scapat pe contraatac si au deschis scorul prin basarabeanul Sergiu Maidan (35′).

Spiritele s-au incins in tribune ca urmare a unui presupus ofsaid vazut in mod eronat de tanarul asistent Giany Gabriel Adam. Faza urmata de o alta si mai clara (in opinia gazdelor), in care Ruginoasa a reclamat un hent evident ce a precedat unor ocazii in lant a oaspetilor. Marius Dulcianu a avut trei parade intr-un interval de doua minute, mentinand in mod miraculos scorul de 0-1 la pauza.

Echipa lui Costel Cerneutanu a fortat cu toate liniile pentru a obtine golul egalizator, care avea sa vina in minutul 66. Adrian Nenita a centrat din partea dreapta, portarul Movila a apreciat gresit traiectoria mingii, care l-a depasit in aer si a ajuns pana la Ungureanu, autorul unei formalitati, cu capul, din cativa metri.

Steaua Magica a revenit in avantaj prin Stefan Marincean, in minutul 74. Cinci minute mai tarziu, Marius Enache si-a incheiat perioada de seceta prin golul care avea sa ne ofere un final incandescent de meci, cu ocazii la ambele porti.

Unirea Ruginoasa-Steaua Magica s-a incheiat 2-2, rezultat in urma caruia Unirea (locul 5) se departeaza la 6 puncte de podium, in timp ce “magicienii” raman la mijlocul clasamentului, la doar doua lungimi de adversarul direct din aceasta etapa.

ECHIPELE

Unirea Ruginoasa: Tudosca, Ed. Dulcianu, Calmatui, Alexa, Hamciuc, Miron, Nenita, Amarinei, Davidoaia, Enache, Ungureanu.

Rezerve: M. Dulcianu, Mircia, Tibulca, Roiu, Parlog.

Steaua Magica: Movila, Capraru, Raveica, Corlauteanu, Oncica, Bordeianu, Secara, Marincean, Tataru, Paraschiv, Maidan.

Rezerve: Serban, Panzaru, Ciubotariu, Matasel, Tofan, Andries.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Razvan Tomozei; arbitri asistenti: Bogdan Gabriel Ciumala, Giany Gabriel Adam. Observator: Florin Mozolea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<