Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Gropnita a ratat sansa de a o egala pe AS Poly in clasamentul Ligii 5, Seria II

0 Comments 📁 Liga 5 🕔30.October 2017
Gropnita a ratat sansa de a o egala pe AS Poly in clasamentul Ligii 5, Seria II

Construct Press Gropnita nu a reusit sa profite de pasul gresit facut de AS Poly 2014 Iasi in deplasarea de la Braesti, remizand, acasa, scor 1-1, cu Genotur Belcesti, in ultimul meci din an contand pentru campionatul Seriei a II-a a Ligii a 5-a, Iasi.

Cele doua goluri au venit spre finalul intalnirii, cand Mihai Dorneanu a deschis scorul pentru formatia oaspete, in minutul 78.

Cinci minute a durat avantajul lui Genotur, care s-a vazut egalata rapid de rezerva Laurentiu Tudose.

Prima parte a meciului disputat la Malaiesti a debutat cu o ocazie mare irosita de Marius Rusu, care a incercat sa il lobeze pe longilinul portar al Belcestiului, Cosmin Birldeanu. Fostul goalkeeper al Miroslavei a impins cat a putut in picioare si a scos cu varful degetelor, reusind sa modifice traiectoria mingii.

Per total, un joc echilibrat, pe fondul unui usor plus ofensiv in dreptul echipei de pe locul 2, care putea culege toate punctele in final, dupa golul egalizator al lui Tudose.

Cosmin Birldeanu a avut un cuvant greu de spus in mentinerea acestui rezultat pana la ultimul fluier al centralului Marius Sofrone.

Daniel Hodoroaba, consilier in comuna Movileni si un contestatar aprig al echipei care evolueaza in aceeasi serie cu Gropnita (AFC Movileni), s-a aflat ieri la primul meci cu acte in regula la Construct Press, in prezenta primarului Ionel Oneaga.

In ciuda acestui rezultat nefavorabil, Gropnita s-a apropiat la doar 2 puncte in clasament de liderul AS Poly. Distanta ar putea urca la 5 lungimi in cazul in care asteptarile lui Ionut Grumezescu (antrenor AS Poly) se confirma, iar Poly castiga la “masa verde” duelul pierdut la Braesti, scor 1-3, cu Viitorul.

ECHIPELE

Construct Press Gropnita: Mihai Ipate, Ionut Ipate, Rusu, Dobrea, Mazuru, Iacob, Grecu, Damaschin, Cantea, Miturca, Badic.

Rezerve: Leahu, Voia, Tudose, Lupu, Stoica, Sociu.

Genotur Belcesti: Birldeanu, Stoica, Anghel, Dumitrascu, K. Birladeanu, Savoaia, Munteanu, Dorneanu, Ciobanu, Chelea, Sirbu.

Rezerve: Manolache, Dumitrascu, Pascanu, Tanasa, Formagiu, Popescu, Mihaila.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Petru Marius Sofrone; arbitri asistenti: Adrian Ionut Manolachi, Constantin Amariucai. Observator: Constantin Jipu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<