Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Halaucesti-Harmanesti, meci de 6 goluri si 3 puncte pentru formatia oaspete

0 Comments 📁 Liga 5 🕔30.October 2017
Halaucesti-Harmanesti, meci de 6 goluri si 3 puncte pentru formatia oaspete

Viitorul 2014 Halaucesti a pierdut meciul de pe teren propriu cu Romwatt Harmanesti, scor 2-4, si a cazut sub Noua Generatie Topile, pe 11, in clasamentul Ligii 5, Seria III.

Romwatt Harmanesti a putut conta pe aportul fratilor Andriescu, Ion marcand si golul de 0-3. Unul dintre acesti frati a revenit pe gazon dupa patru etape de suspendare (pedeapsa dictata dupa ce a agresat un arbitru).

Gazdele s-au remarcat printr-o stare de nervozitate ce a venit a urmare a neputintei si frustrarii acumulate pe parcursul acestui duel aparent echilibrat.

La gazde si-a facut loc in repriza a doua si un pusti de 15 ani, Mihai Bejan, care a ocupat postul de fundas lateral stanga.

EVOLUTIA SCORULUI SI MARCATORI

Doru Diaconescu a deschis scorul din penalty, in minutul 16 al intalnirii de la Halaucesti.

Un sfert de ora mai taziu, Petrea Ioneasa a dublat avantajul echipei vizitatoare.

Ion Andriescu a dus scorul la 0-3, la atacul urmator, pauza gasind-o pe Halaucesti cu “1” in dreptul sau gratie reusitei lui Petru Burbulea (penalty, 40′).

Pana la final, Petrea Ioneasa a realizat dubla (60′), Nicolae Aconstantinese (Viitorul 2014 Halaucesti) fiind ultimul marcator al partidei.

ECHIPELE

Viitorul 2014 Halaucesti: Martinica, Ciocan, Rusu, Aconstantinese, Burbulea, Jufa, Neculaes, Andries, Purcariu, Cojocaru, Lucaci.

Rezerve: Gurgu, Bejan, Omusoru, Mihalcut, Purcaru, Antoane.

Romwatt Harmanesti: Mihalache, Andriescu, Graur, Andrei, Diaconescu, Bocan, Petrea, Anton, Dominte, Istrate, I. Andriescu.

Rezerve: Cotovanu, Liteanu, Oprea.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Radu Damian; arbitri asistenti: Iulian Contofan, Florin Finaru. Observator: Mihai Frumoasa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<