Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

LPS Iasi nu a putut tine pasul cu campioana Dinamo Bucuresti

0 Comments 📁 Stiri 🕔30.October 2017
LPS Iasi nu a putut tine pasul cu campioana Dinamo Bucuresti

Tinerii elevi ai lui Dorel Stafie nu au putut tine ritmul cu campioana en-titre a Ligii Elitelor U19, Dinamo Bucuresti, pierzand in deplasare cu un scor drastic, 6-0, meciul contand pentru etapa a 3-a a celei mai tari competitii dedicate juniorilor. LPS Iasi ramane astfel fara victorie de la inceperea fazei grupelor, ocupand penultima pozitie in clasamentul Seriei de Est.

Dinamo a fost echipa care a construit frumos pe parcursul intalnirii, dominand fara prea mari probleme ostilitatile.

De la echipa ieseana s-a remarcat Madalin Ciobanu, care a avut o evolutie peste medie. Ca numar de ocazii, iesenii au avut cateva situatii clare de a puncta. Vlad Filip, cu o lovitura de cap si Cezar Agache, printr-o foarfeca, in ambele situatii mingea izbind bara, au punctat la capitolul impresie artistica pentru LPS. De asemenea, Alin Gulai a avut posibilitatea de a inscrie golul de consolare dupa un sut surprinzator de la aproximativ 30 de metri.

Sambata, 4 noiembrie, LPS Iasi merge la Constanta pentru a da piept cu finalista de sezonul trecut, SC FC Viitorul Constanta SA.

LPS Iasi U19: Sergiu Dobrea, Bogdan Tenu, Cosmin Tofan, Vlad Filip, Constantin Munteanu, Ionut Rusu, Madalin Ciobanu, Mihai Asofiei, Andrei Doban, Alin Gulai, Vasilica Vladeanu.

Au mai evoluat pentru echipa LPS-ului: Marian Iftodi (Rusu), Cezar Agache (Doban), Marius Panaite (Gulai), Gabriel Leustian (Munteanu), Dragos Solomon (Tenu)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<