Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci intrerupt in minutul 75 la Coropceni, in Ciortesti-Bosia 2-1

0 Comments 📁 Liga 5 🕔30.October 2017
Meci intrerupt in minutul 75 la Coropceni, in Ciortesti-Bosia 2-1

Viitorul Ciortesti s-a impus cu 2-1 in fata Vointei Bosia, duminica, in ultimul meci pe 2017 din Liga 5, Seria I. Arbitrul Alexandru Agafitei a fluierat finalul inainte de minutul 90 din cauza unor incidente ce i-au avut in prim-plan pe oficialii echipei vizitatoare (injurii, lovirea arbitrului asistent Cristinel Rosu).

Viitorul Ciortesti a deschis scorul la mijlocul primei reprize prin Vasile Alexa.

Adrian Andrei (37) a restabilit egalitatea pentru echipa vizitatoare.

In minutul 44, Silviu Butnariu (Bosia) a fost eliminat pentru cumul de cartonase, dupa un fault dur comis in apropierea suprafetei de pedeapsa.

Jocul a fost unul presarat de faze la limita regulamentului, de multe ori si peste, ambele echipe fiind extrem de motivate pentru a obtine cele 3 puncte  puse in joc.

Spiritele au inceput sa se incinga in urma dictarii unei lovituri de pedeapsa impotriva Bosiei. Jucatorii Vointei au reclamat faptul ca faultul a fost comis in afara careului. Totul s-a incheiat cu bine, insa, pentru tinerii arbitri desemnati sa conduca acest meci, lovitura de pedeapsa fiind ratata.

Se intampla in minutul 58, pentru ca, sapte minute mai tarziu, Viitorul Ciortesti sa preia din nou conducerea prin Radu Albei. Golul de 2-1 a luat nastere pe fondul unui contraatac purtat rapid de jucatorii Viitorului.

A fost momentul care a declansat nebunia la Coropceni! Bosia a solicitat anularea golului pentru o presupusa pozitie de ofsaid nesemnalizata de Ionut Cristinel Rosu. Arbitrul asistent a fost lovit cu piciorul de un membru al echipei oaspete, s-a indreptat spre centralul Alexandru Agafitei si i-a transmis faptul ca le-a comunicat membrilor din staff-ul Vointei Bosia sa se calmeze. Acest lucru nu s-a intamplat, iar Agafitei a fluierat finalul.

“Am fost injurat ca la usa cortului de antrenorul echipei vizitatoare si de delegat, plus alti cativa jucatori. Vreau sa va spun ca nu am fost atat de injurat in toate meciurile pe care le-am avut in toate meciurile arbitrate in ultimul an si jumatate de activitate!”

Alexandru Agafitei )arbitrul partidei)

Cazul ajunge joi la comisii, in conditiile in care si Bosia si-a manifestat intentia de a depune memoriu.

Cum au vazut oaspetii meciul de la Coropceni

“Arbitrii au stricat tot meciul. Parca erau din alt film. Tusierul si-a luat un sut in fund de la cineva de pe margine pentru ca statea de vorba si nu a observat un ofsaid. A plecat tinta la central si au oprit meciul. In plus, gazdelor le-au acordat in mod gratuit un penalty. Jucatorul lor a calcat intr-o balega si a cazut la marginea careului fara sa fi fost vreun contact. Un jucator de la ei, purtatorul tricoului cu numarul 2 (n.r: Vasile Turcanu), a iesit in afara terenului si a batut un coechipier. Tusierul si observatorul erau aproape de faza, sigur au vazut! Trebuia rosu acolo! Nu mai spun ca meciul a inceput cu cei responsabili de tusatul terenului pe teren, facandu-si treaba undeva prin preajma careului, fara ca arbitrii sa observe! Saptamana aceasta vom depune memoriu, pentru ca nu se mai poate astfel!”

Bogdan Ursu (Vointa Bosia)

ECHIPELE

Viitorul Ciortesti: Anghel, Tonegaru, Butu, Acojocaritei, Turcanu, Scoica, Istrate, Alexa, Basarab, Albei, Doru Amariei.

Rezerve: Parfene, Munteanu, Postolache, Bostan.

Vointa Bosia: Gaina, Adascalitei, D. Turcanu, Ivanov, Butnariu, Hlibocianu, Cracana, Nicu Amariei, Tuca, Ursu, Corduneanu.

Rezerve: Andrei, Costea, Marton, V. Turcanu, Ciubotariu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Alexandru Agafitei; arbitri asistenti: Ionut Cristinel Rosu, Petru Aschiopoaei. Observator: Gheorghe Loghin.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<