Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prisacani a iesit total din calculele promovarii, dupa 0-4 la Golaiesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔30.October 2017
Prisacani a iesit total din calculele promovarii, dupa 0-4 la Golaiesti

Prutul Prisacani a pierdut in mod categoric deplasarea de la Golaiesti, scor 0-4, in ultimul meci de campionat disputat in 2017. Acest insucces inregistrat in compania liderului Seriei I a Ligii a 5-a o scoate definitiv pe Prutul din calculele promovarii, in conditiile in care si etapa trecuta a cedat dramatic la Ciortesti, scor 2-1. Prisacani se afla acum la 9 puncte de locul de baraj, in timp ce Golaiesti continua dansul in doi cu Fulgerul Tibanesti, ecuatie in care ar putea intra si Viitorul Ciortesti daca va avea un parcurs impecabil pana la finalul stagiunii.

Meciul de la Golaiesti a debutat cum nu se putea mai bine pentru gazde, care au transformat, in minutul 3, o lovitura libera din marginea careului, prin Adrian Dobre.

Golgeterul Avantului, Vasile Cojocaru (32), a iesit la rampa, urmat de Valentin Negoita, patru minute mai tarziu.

Prutul Prisacani a contat in prima parte doar prin cateva incercari timide de la distanta.

Scorul final a fost stabilit de acelasi Valentin Negoita, in minutul 58.

Ultimele faze de joc ne-au propus un joc pe contre, presarat de ocazii imense la ambele porti. Cea mai mare, poate, a fost irosita la gazde de Cojocaru, care a driblat portarul si a finalizat in plasa laterala.

De la oaspeti s-a remarcat Gabriel Epure in final, la o faza in care a scapat singur cu portarul si a ratat de putin tinta.

Per total, Avantul Golaiesti a fost echipa mai buna, meritand sa castige fie si de dragul micutei galerii care se prezinta de fiecare data la meciurile de pe teren propriu, avand in dotare toba si alte instrumente prin intermediul carora sa se faca auzita de jucatorii implicati pe teren.

Ambele formatii vor disputa la sfarsitul acestei saptamani meciuri din cadrul turului I al Cupei Romaniei, faza judeteana Iasi. Golaiesti merge la Raducaneni, iar Prutul Prisacani se va deplasa la Vointa Voinesti.

ECHIPELE

Avantul Golaiesti: Tautu, Tamazlacaru, Ivan, Hadarag, Ciobanu, Pandele, Dobre, Lupu, I. Negoita, V. Negoita, Cojocaru.

Rezerve: C. Negoita, Cazacu, Galbau, Bechet, Postolache, Muntianu.

Prutul Prisacani: Alexandrescu, Dascalescu, Adochiei, Bulai, Epure, Dodan, Popa, Cazacu, Dragan, Vasilache, Zama.

Rezerve: Iftemi, Margina, Doaca, Iacob.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sebastian Spaiuc; arbitri asistenti: Andrei Zaharia, Razvan Sfredel. Observator: Stefan Patrichi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<