Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Capul de afis al etapei a 12-a: Unirea Mircesti-Unirea Scanteia

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.November 2017
Capul de afis al etapei a 12-a: Unirea Mircesti-Unirea Scanteia

Unirea Scanteia si-a extins seria de invincibilitate, etapa trecuta, cand a dispus pe teren propriu de Stejarul Sinesti (1-0), iar acum se pregateste de o intalnire de gradul III la Iugani, pe terenul campioanei in exercitiu. Alaturi de Victoria Letcani, acestea sunt singurele echipe neinvinse in actuala editie de campionat, dupa ce adversara directa din aceasta runda a fost descifrata de Erbiceni, in etapa a 5-a.

Unirea Mircesti are un final dificil de an 2017, dar din care poate iesi cu capul sus bifand doua victorii consecutive, cu Scanteia si la Letcani, si un parcurs fara cusur pana in etapa a 17-a. In chiar ultima etapa din an, daca vremea va permite disputarea acesteia, Mircesti va da piept cu Ruginoasa, intr-un alt meci greu pe care Tiberiu Beceru trebuie sa-l castige pentru a spera la comeback-ul visat odata cu inregimentarea celor patru bacauani pe care i-am anuntat inca de saptamana trecuta.

Pe langa acestia, campioana a mai batut palma si cu atacantul Catalin Scrab, adus din Neamt de la CS Bradu Borca prin aceeasi metoda folosita de Ruginoasa in tranzactia care l-a avut pe Cristi Ungureanu in centru (incheierea unui contract).

Derby-ul etapei a 12-a poate fi privit si ca o reeditare a semifinalei Cupei Romaniei din primavara acestui an, cand Unirea Mircesti s-a impus la Targu Frumos cu 1-0 gratie unui penalty transformat de Alin Cruceanu cu 5 minute inainte de finalul timpului regulamentar. Aspect amintit si de Bogdan Ilisei (Unirea Scanteia) in declaratia oferita duminiciipetarla:

Ne simtim increzatori ca vom face un meci bun in aceasta deplasare. Suntem un grup unit si vrem sa ne luam revansa după semifinala din Cupa Romaniei, pierduta in primavara la mustata.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<