Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Duel inegal pe “Abator” intre Steaua Magica si ultima clasata CS Ciurea

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.November 2017
Duel inegal pe “Abator” intre Steaua Magica si ultima clasata CS Ciurea

Steaua Magica intalneste, duminica, de la 12:00, pe Stadionul Tineretului din Tatarasi, “lanterna rosie” a clasamentului Ligii a 4-a, intr-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 12-a.

Steaua Magica se intoarce in campionat dupa o remiza interesanta pe terenul vicecampioanei Unirea Ruginoasa, scor 2-2, in timp ce CS Ciurea, echipa care a revenit la vechea formula dupa indepartarea antrenorului Mihai Constantinescu, a pierdut pe teren propriu in fata Flacarei Erbiceni.

“Magicienii” lui Dan Curca nu au mai cunoscut gustul infrangerii in campionat de la acel 7-4 inregistrat in deplasarea de la Letcani, de la inceputul lunii octombrie, pe cand oaspetii acestei intalniri se afla la polul opus, in sensul in care nu au mai punctat in clasament din etapa a 5-a (4-3 in deplasarea de la Cristesti).

Asadar, un duel inegal, dar in care pot aparea surprize din partea echipei vizitatoare, care si-a propus drept obiectiv ramanerea in Liga a 4-a. CS Ciurea (3p), Gloria Bals, Vointa Motca (ambele cu cate 4 puncte), Moldova Cristesti (7p) si Stejarul Barnova (9p) sunt in acest moment implicate in lupta din subsolul clasamentului.

Odata cu plecarea fostului “antrenor”, vom incerca sa ne mobilizam mai bine pentru meciul cu Steaua Magica. Baietii trebuie sa aiba mai multa incredere in ei si totodata in forta intregii echipe. Va trebui sa luptam din greu pentru a scapa din subsolul clasamentului, pentru a ne asigura ca echipa din Ciurea va ramane in esalonul 4 si sezonul viitor. De asemenea, avem incredere si in conducerea acestei echipe ca ne va sprijini cu tot ceea ce este nevoie pentru a ne indeplini obiectivul.

Busuioc Bogdan, atacant CS Ciurea

Ne asteapta un meci greu duminica, de aceea sper ca băietii sa rămana concentrati pentru ca la final sa luam cel trei puncte. După jocul bun facut la Ruginoasa, am incredere in ei ca putem obtinea cea de-a sasea victorie a sezonului. Tin sa ii felicit pentru daruirea si tupeul fotbalistic cu care au jucat la Ruginoasa.

Dan Curca, antrenor Steaua Magica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<