Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Joia pe la AJF – 2 noiembrie 2017

0 Comments 📁 Stiri 🕔02.November 2017
Joia pe la AJF – 2 noiembrie 2017

Viitorul Ciortesti – Vointa Bosia

Meciul intrerupt in minutul 75 de catre arbitrul Alexandru Agafitei, la scorul de 2-1 in favoarea gazdelor, a fost omologat cu victoria la “masa verde”, scor 3-0, a formatiei Viitorul Ciortesti. Va reamintesc faptul ca partida a fost intrerupta ca urmare a unui gest reprobabil comis de o persoana aflata in apropierea bancii de rezerve a Vointei Bosia.

Viitorul Braesti-AS Poly 2014 Iasi

Victoria Braestiului cu 3-1 a fost anulata de comisiile din cadrul AJF Iasi. Ambele echipe pierd meciul cu 3-0 din cauza utilizarii de fotbalisti fara drept de joc.

ECHIPE RETRASE DIN CUPA ROMANIEI

La finalul acestei saptamani sunt programate meciuri din cadrul primei etape a Cupei Romaniei. Etapa in care sunt implicate formatii din Seriile I si II ale Ligii a 5-a, urmand ca echipele din Seria Pascaniului sa intre in hora spre finalul lunii noiembrie. Viitorul 2014 Halaucesti (Liga 5, Seria III) si-a anuntat inca de pe acum intentia de a abandona aceasta competitie, alaturi de AFC Movileni (Liga 5, Seria II). Cu alte cuvinte, derby-ul dintre AFC Movileni si Construct Press Gropnita nu va mai avea loc!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<