Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lungani, punct terminus pentru criza de la Ruginoasa?

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.November 2017
Lungani, punct terminus pentru criza de la Ruginoasa?

Unirea Ruginoasa nu si-a regasit cadenta in campionat, acolo unde are trei remize consecutive la activ si nu mai putin de 6 puncte handicap in spatele ultimei echipe de pe podium, Unirea Mircesti. Duminica, Ruginoasa se deplaseaza la Lungani pentru a pune punct perioadei dificile pe care o traverseaza, in compania unei colege de clasament.

Marius Enache si Cristi Ungureanu si-au intrerupt perioada de seceta, marcand, etapa trecuta, in poarta lui Movila, in remiza de pe teren propriu cu Steaua Magica (2-2). Viitorul Lungani a avut meci la Motca, de unde s-a intors cu 3 puncte, scor 4-2, insa fara Alex Stan, eliminat de catre centralul Vlad Trifan pentru cumul de cartonase.

Defensiva permeabila a Lunganiului, cu o medie de aproape 3 goluri incasate in primele 11 etape, se poate dovedi un aspect important in stabilirea castigatoarei. De cealalta parte, Unirea are in atac pe doi dintre cei mai importanti marcatori ai Ligii 4, amintiti mai sus.

Terenul din Lungani este recunoscut ca fiind unul cu probleme, atat prin prisma jocului la limita regulamentului propus de gazde, cat mai ales pentru suprafata de joc plina de denivelari. O problema generalizata in judetul Iasi, incepand cu Bals si terminand cu Baltati sau terenul din Lungani.

La ora jocului se anunta vreme insorita si aproximativ 11 grade Celsius.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<