Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica primului tur al Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Stiri 🕔04.November 2017
Avancronica primului tur al Cupei Romaniei

Faza judeteana a Cupei Romaniei a debutat in urma cu o saptamana, pe terenul sintetic din Copou, acolo unde Biruinta Miroslovesti a trecut cu 4-2 de echipa arbitrilor ieseni, devenind prima echipa calificata in etapa a doua.

Joi, AFC Movileni si-a exprimat intentia de a parasi aceasta competitie, Construct Press Gropnita fiind astfel in mod automat calificata in etapa a doua. Movileni este singura echipa din primele doua serii ale Ligii a 5-a care a declarat forfait.

Intr-un mod asemanator vor merge mai departe si Spicul Helesteni sau Avantul Todiresti (ambele din Seria a III-a), dupa abandonurile lui Romwatt Harmanesti si Viitorul 2014 Halaucesti. Subliniez cu aceasta ocazie faptul ca echipele din Seria Pascaniului, cu exceptia Biruintei Miroslovesti, isi vor disputa jocurile din prima etapa la sfarsitul lunii noiembrie (26.11).

Ziua fotbalistica va incepe la Tomesti cu ACS Sportul Studentesc Iasi vs AS Holboca (09:30), pe un teren pe care ambele combatante isi desfasoara meciurile de pe teren propriu.

Vointa Bosia intalneste pe teren propriu un adversar in fata caruia nu a avut replica in meciul de campionat, decis cu 9-2 in favoarea gazdelor de atunci, o eventuala calificare in turul II al Cupei fiind considerata revansa perfecta pentru Bogdan Ursu et co.

Tinand cont de problemele aparute la ultimul meci al Bosiei, in deplasarea de la Coropceni (decis la “masa verde” cu 3-0 in favoarea Viitorului Ciortesti), adaug ca acest duel din Cupa Romaniei va fi arbitrat la centru de catre unul dintre cei mai experimentati arbitri ieseni – Cristinel Ochisanu, asistat la cele doua linii de Sabin Paul Marciuc si Dragos Maftei. Observator a fost desemnat Stefan Vasilescu.

Liderul Seriei a II-a, AS Poly 2014 Iasi, da piept cu o formatie pe care a invins-o tur-retur in campionat. Poly s-a impus cu 5-3 la Bivolari in prima etapa a campionatul Ligii a 5-a, Seria II. O victorie la doua goluri a fost inregistrata si in retur, acum doua saptamani, cand AS Poly trecea de Vointa cu 2-0.

Brigada de arbitri: Andrei Mihalcut (arbitru principal); Adrian Ionut Manolachi, Razvan Sfredel (arbitri asistenti). Observator: Valerica Lungu.

Scoasa total din calculele promovarii in Liga a 4-a, Prutul Prisacani se deplaseaza la Vointa Voinesti pentru a obtine o victorie ce ar apropia-o de contactul cu un adversar de esalon superior.

Brigada de arbitri: Catalin Lamatic (arbitru principal); Alexandru Agafitei, Petru Aschiopoaei (arbitri asistenti). Observator: Ion Apetroaiei.

CUPA ROMANIEI – PROGRAMUL COMPLET AL PRIMEI ETAPE

Unirea Tibana – Fulgerul Tibanesti 2016 (11:00)
Vointa Bosia-AS Tutora
AS Ciurbesti-Viitorul Ciortesti
Vointa Voinesti-Prutul Prisacani
Astra Raducaneni-Avantul Golaiesti
ACS Sportul Studentesc Iasi-AS Holboca (09:30)
AFC Movileni-Construct Press Gropnita 0-3
Viitorul Braesti-Gloria Romanesti
Vointa Bivolari-AS Poly 2014 Iasi
AS Genotur Belcesti-Viitorul Plugari

26.11.2017 (11:00)
ASS Zimbru Boureni-Progresul Deleni
Recolta Contesti-CSM II Pascani
N. G. Topile-Viitorul Muncel
Avantul Tatarusi-Siretul Stolniceni-Prajescu
Romwatt Harmanesti-Avantul Todiresti 0-3
Viitorul 2014 Halaucesti-Spicul Helesteni 0-3
Arbitrii-Biruinta Miroslovesti 2-4

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<