Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Miroslava pierde la Timisoara, 1-0 cu ASU, si cade pe penultimul loc in clasamentul Ligii a 2-a

0 Comments 📁 Liga 2 🕔04.November 2017
Miroslava pierde la Timisoara, 1-0 cu ASU, si cade pe penultimul loc in clasamentul Ligii a 2-a

Meciul de la Timisoara a debutat in mod nefericit pentru echipa lui Adrian Kerezsy, care s-a vazut condusa la putin timp dupa primul fluier al centralului Sergiu Popa. Mai exact, in minutul 7, Predescu l-a gasit cu o pasa pe Deian Sorescu, care a patruns in careu si l-a invins pe Turita printr-o executie direct la vinclu.

Superioritatea banatenilor a fost subliniata prin intermediul altor sarje ofensive ce i-a avut in prim-plan pe Ignea (15′), Predescu (25′), Staicu (36′) si Poparadu (40′). Inexactitatea la finalizare a lui Ignea, care a trimis cu capul peste bara din centrarea lui Ghinescu, sau a lui Staicu (“cap” imprecis din pozitie ideala), precum si interventiile goalkeeperului Jan Turita, au facut ca acel “1” trecut in dreptul gazdelor sa ramana neschimbat.

Mai mult, prima parte s-a incheiat cu o dubla ocazie in contul formatiei oaspete. Alexandru Taciuc, intr-o situatie favorabila de a marca, a fost blocat de Krausz, care a respins pana la Corban, autorul unui sut peste poarta din apropierea punctului cu var.

Momentele bune ale echipei iesene au continuat si la inceputul reprizei a doua, cand Alexandru Marin i-a dat emotii lui Dur-Bozoanca, iar Corban, scapat singur cu portarul lui ASU, a sutat in bara.

In minutul 63, Cornel Predescu a reluat defectuos o minge centrata din corner, pentru ca Ghinescu sa puna capat acestui duel cu un sut pe directia portarului.

Aceasta infrangere vine pe fondul a trei rezultate bune inregistrate de contracandidatele Stiintei la evitarea retrogradarii – Balotesti-FC Arges 1-0, UTA Arad-Luceafarul Oradea 2-3 si Pandurii-Foresta Suceava 0-1 – fapt ce o arunca pe Miroslava pe penultima pozitie, sub Balotesti si Luceafarul, dar cu 2 puncte mai multe fata de “lanterna rosie” Foresta Suceava.

ECHIPELE

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera (cpt.), Krausz, Taub – Poparadu, A Ignea, C. Predescu – Sorescu, M. Staicu, Ghinescu
Rezerve: Fişteag – Coadă, Giuricici, Măd. Stancu, Bădăuţă, Ţugui, I. Plămadă
Antrenor: Bogdan Andone

Ştiinţa: Turiţă – Ambrosie, Andr. Chindriş, Seb. Bucur, Agrigoroaei – H. Crişan, Cărăuş, Corban – Izmană, Al. Marin (cpt.), Taciuc
Rezerve: Ţintea – Săvoaia, Nemţanu, Cerneuţanu, Ed. Sandu, Căruţă, Viorică
Antrenor: Adrian Kerezsy

Au mai evoluat pentru Stiinta: Adrian Viorica (Al. Izmana 56), Eduard Savoaia (Ion Cararus 62), Cosmin Nemtanu (Al. Marin 76)

Stadion: Stiinta (Timisoara); 600 spectatori.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sergiu Popa (Aiud), Bogdan Ioan Dragos (Fagaras) si Constantin Mihai Cantemir (Fagaras) – arbitri asistenti. Rezerva: Razvan Ladar (Oradea).

Observatori: Cornel Corocan (Resita) si Radu Bitea (Oradea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<