Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ciurea da semne de viata, provocand socul etapei: 4-0, pe Abator, cu Steaua Magica!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.November 2017
Ciurea da semne de viata, provocand socul etapei: 4-0, pe Abator, cu Steaua Magica!

CS Ciurea a profitat de ziua mai proasta in care s-au aflat tinerii jucatori ai lui Dan Curca si a dispus cu 4-0 de Steaua Magica in deplasare, beneficiind si de serviciile unui portar aflat in zi mare. Fratii Dulcianu au fost la inaltime astazi, atat in deplasarea de la Lungani, unde Marius a scos tot ce s-a putut, cat si pe Stadionul Tineretului, acolo unde Silviu Dulcianu a zburat din bara in bara, scotand in prelungiri si un penalty dictat de catre arbitrul Emanuel Dandu.

Dupa un 2-2 meritoriu la Ruginoasa, Steaua Magica s-a remarcat negativ in aceasta etapa printr-o suita de greseli personale, speculate de experimentatii jucatori ai formatiei oaspete.

Fosta lanterna rosie a Ligii a 4-a conducea cu un neverosimil 3-0 la pauza, dupa golurile inscrise de Razvan Macovei (11′), Razvan Danciu (24′) si Cosmin Busuioc (26′). Scorul final a fost stabilit de Danciu, in minutul 58.

Primul gol al celor de la Ciurea a venit dintr-o lovitura libera de la marginea careului (aproximativ 20m), al doilea si al treilea au venit din actiune, cu mentiunea ca reusita lui Busuioc a luat nastere in urma unui sut frumos de la 30 m. Danciu a inchis tabela din lovitura de pedeapsa.

De remarcat prestatia portarului Silviu Dulcianu, care a intervenit salvator in cateva randuri, evitand in prelungiri si golul de onoare al Stelei la un nou penalty acordat de arbitrul partidei.

CS Ciurea a obtinut a doua victorie in campionat, in conditiile in care mai punctase in clasament doar in etapa a 5-a (4-3 la Cristesti). Aceste trei puncte o duc pe Ciurea peste Vointa Motca si Gloria Bals, la trei lungimi de primul loc neretrogradabil.

ECHIPELE

Steaua Magica: Movila, Tataru, Secara, St. Marincean, Bordeianu, Maidan, Corlatianu, Zaharia, Raveica, Capraru, Sima.

Rezerve: Lucan, Oncica, Tofan, Ciubotariu, Panzaru, Andries, Matasel.

CS Ciurea: Dulcainu, Cosuta, Roman, Chiriac, Mertic, Donose, Tiron, Busuioc, Macovei, Danciu, Paparuz.

Rezerve: Manea, Raianu, Cretu, Dascalescu, Baciu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Emanuel Dandu; arbitri asistenti: Ana Maria Rosu, Alexandra Cosma. Observator: Dumitru Paraschiv.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<