Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ovidiu Chelaru a decis derby-ul etapei

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.November 2017
Ovidiu Chelaru a decis derby-ul etapei

Unirea Mircesti a trecut la limita de Unirea Scanteia, scor 1-0, si a facut rocada de locuri in clasament cu adversara directa din etapa a 12-a, echipa care nu cunoscuse gustul infrangerii pana acum. Singurul gol al partidei a fost inscris de Ovidiu Chelaru, la putin timp dupa primul fluier al arbitrului Valentin Lungu.

Scanteia nu a putut conta in aceasta deplasare pe trei titulari, in primul “11” fiind inclus si antrenorul jucator al Unirii, Gabi Tacutanu (nascut in 1970). Acesta din urma a apelat la o linie formata din cinci fundasi, dar socotelile de acasa nu s-au potrivit cu cele de la Iugani, dupa ce Chelaru a inscris timpuriu, la capatul unei faze fixe. Stoperul Mircestiul a venit singur din spate, nemarcat, si a reluat cu capul in plasa pentru 1-0.

In minutul 32, Unirea Mircesti a beneficiat de o lovitura de pedeapsa. Capitanul Robert Puscasu nu l-a putut invinge, insa, de la punctul cu var pe Ovidiu Doroftei.

Mircestiul a dominat si a avut foarte multe situatii de poarta, dar scorul a ramas cel stabilit de Chelaru in primele minute.

Scanteia au reclamat in prelungiri o presupusa lovitura de pedeapsa neacordata de Lungu. La final, cele doua parti si-au dat mana, oaspetii apreciind cu mult fair-play calitatea arbitrajului si acceptand rezultatul consemnat pe tabela.

ECHIPELE

Unirea Scanteia: Doroftei, Ilie, Ionut Radeanu, Costinel Frij, Cosmin Frij, Sava, Agapi, Tacutanu, N. Radeanu, Ciobircianu, Ilisei.

Rezerve: Manolachi, Porcarasu, Sirbu Cicoveanu, Obreja.

Unirea Mircesti: Nacuta, Darea, Dragota, Negru, Chelaru, Cirja, Dandu, Beceru, Puscasu, Ursuleasa, Cruceanu.

Rezerve: Cosa, Valeanu, Lupu, Gaciu, Girbea, Atanasoaiei, Ghiorghica.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Valentin Lungu; arbitri asistenti: Catalin Ioan Chislea, Ionel Anitoaei. Observator: Tiberiu Stefanescu.

FOTO: Unirea Mircesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<