Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Tutora castiga cu Bosia si in Cupa Romaniei. Vezi aici echipele calificate in etapa a 2-a

2 Comments 📁 Stiri 🕔06.November 2017
Tutora castiga cu Bosia si in Cupa Romaniei. Vezi aici echipele calificate in etapa a 2-a

AS Tutora a dispus in deplasare de Vointa Bosia, scor 4-2, obtinand biletele pentru etapa a 2-a a Cupei Romaniei. Anuntata revansa a Bosiei, dupa acel 2-9 inregistrat in turul campionatului, nu a mai venit, Tutora numarandu-se printre formatiile care au acces in urmatorul tur al competitiei.

Dan Albu (pen 13′), Dan Epure (19) si, din nou, Dan Albu (42) au ajutat-o pe Tutora sa intre cu un avantaj consistent la pauza.

Primul gol al Vointei Bosia a venit imediat dupa reluarea jocului. Eduard Petruta a inscris pentru 1-3, in minutul 47.

La mijlocul reprizei a doua, Dan Epure si-a imitat colegul (Albu), realizand dubla.

Adascalitei a incheiat socotelile, in minutul 89, in urma unui penalty dictat de centralul Ochisanu.

Intreaga echipa felicita arbitrajul domnului Cristinel Ochisanu. A fost un joc frumos practicat de ambele echipe, fara atacuri dure, drept dovada nici numarul cartonaselor nu a fost unul ridicat. Avand in vedere experienta neplacuta din ultimul meci de campionat (n.r.: Viitorul Ciortesti-Vointa Bosia 2-1, intrerupt in min 75; 3-0 la masa verde), ieri am avut parte de cel mai curat arbitraj din prima parte a sezonului. Inca o data, felicitari pentru munca impecabila depusa de centrali si arbitrii asistenti!

Bogdan Ursu (Vointa Bosia)

Alte echipe calificate in turul II al Cupei Romaniei (etapa judeteana): Unirea Tibana, AS Ciurbesti, Vointa Voinesti, Avantul Golaiesti, ACS Sportul Studentesc Iasi, Construct Press Gropnita, Gloria Romanesti, Vointa Bivolari, AS Genotur Belcesti, Avantul Todiresti, Spicul Helesteni si Biruinta Miroslovesti.

ECHIPELE

Vointa Bosia: Gaina, Paveliuc, Ianos, Petruta, Cracana, Turcanu, Amariei, Hliboceanu, Corduneanu, Tuca, Ursu.

Rezerve: Cibotariu, Rotaru, V. Turcanu, Marton, Ivanov, Adascalitei.

AS Tutora: Nita, Andriescu, Epure, Agrigoroaei, Botezatu, Dinu, Ciofu, Popa, Amitroaie, Enea, Albu.

Rezerve: Achiricesei, Antighin, Al. Corduneanu, Lupu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cristinel Ochisanu; arbitri asistenti: Sabin Paul Marciuc, Dragos Maftei. Observator: Stefan Vasilescu.

Share this article with friends

2 Comments

 1. 🕔 9:35, 06.November 2017

  C. Gabriel

  Sunt cateva greseli in acest articol. “La mijlocul reprizei a doua, Dan Epure si-a imitat colegul (Albu), realizand dubla”, ceea ce nu este adevarat. Ciofu ( si nu “Ciotu”) a inscris pentru 4-1.

  reply comment
  • 🕔 14:14, 06.November 2017

   admin AUTHOR

   Multumesc si scuze pentru ca te-am botezat. Informatiile le-am primit direct de la arbitrul partidei, iar in raport este trecut marcator Epure. Am modificat Ciofu 🙂 marcatorul ramane insa.

   reply comment

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<