Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 2 – Etapa 16 | Sportul Snagov-Stiinta Miroslava

0 Comments 📁 Liga 2 🕔07.November 2017
Liga 2 – Etapa 16 | Sportul Snagov-Stiinta Miroslava

Stiinta Miroslava disputa, maine, de la ora 14:00, un nou meci important in economia clasamentului Ligii a 2-a. Iesenii se deplaseaza la Snagov, unde vor juca pe stadionul “Vointa” in compania unui adversar de mijlocul clasamentului, Sportul Snagov, echipa la care a ajuns in vara fostul inchizator al Miroslavei, Danut Munteanu.

Cu patru etape inainte de finalul turului, echipa pregatita de Adrian Kerezsy ocupa penultima pozitie in clasament, avand doar doua puncte peste “lanterna rosie” Foresta Suceava.

Ultima victorie a nou-promovatei a fost inregistrata la mijlocul lunii octombrie. Desi a preluat echpa de putin timp, Kerezsy se confrunta deja cu probleme, exprimate in fata microfonului chiar dupa incheierea meciului jucat in deplasare cu ASU Poli Timisoara si pierdut cu 1-0: “E greu să jucăm fotbal gândindu-mă la câte ore am făcut până la Timişoara. Am venit cu trenul, am plecat joi la 19:30 şi am ajuns a doua zi vineri la 13:30. Mi se pare foarte mult, 18 ore de mers. E greu şi pentru ei să joace exact cum le cerem noi de pe margine. Plecăm imediat acum, la 18 avem tren la Iaşi. Deocamdată nu ne sperie locul 19. Echipele s-au apropiat acolo, s-a strâns campionatul. Două victorii legate te aduc deasupra liniei” (sursa: liga2.ro).

Brigada de arbitri: Catalin Marian Pana (Bucuresti), George Marian Fridl (Comanesti) si Damian Antal (Bacau). Rezerva: Adrian Fratila (Vadu Pasii). Observatori: Zoltan Tamas (Odorheiu Secuiesc, Constantin Pintilie (Ramnicu Valcea).

Sportul Snagov-Stiinta Miroslava este transmis in format livetext pe liga2.ro si pe pagina oficiala de Facebook a Stiintei, maine, incepand cu ora 12:00!

FOTO: Mediafax

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<