Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Primele meciuri din turul II al Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Stiri 🕔07.November 2017
Primele meciuri din turul II al Cupei Romaniei

La inceputul acestei saptamani au fost stabilite meciurile din cadrul etapei a doua a Cupei Romaniei, faza judeteana Iasi. La fel ca in primul tur, imperecherea echipelor s-a realizat respectand criteriul geografic, cu echipa mai slab cotata in postura de gazda. Exceptie face liderul Seriei I, Avantul Golaiesti, care va primi duminica, de la 11:00, vizita lui AS Genotur Belcesti (locul 5, Liga 5 – Seria II).

Contestatia facuta de AS Poly 2014 Iasi la meciul pierdut in deplasare la Vointa Bivolari cu 2-1 a fost admisa, iar Poly s-a calificat in mansa a doua, unde va incerca sa depaseasca pasa proasta in care se afla printr-o calificare in fieful Unirii Tibana.

Pe de alta parte, Gloria Romanesti urmeaza sa isi afle adversarul in urmatoarele zile, dupa ce, la pauza si finalul jocului dintre AS Ciurbesti si Viitorul Ciortesti (3-1), oficialii celor doua formatii au formulat contestatii pentru substituire.

MECIURILE (duminica, ora 11:00)

Unirea Tibana – AS Poly 2014 Iasi

Avantul Golaiesti – AS Genotur Belcesti

AS Ciurbesti/ Viitorul Ciortesti – Gloria Romanesti

AS Tutora – Construct Press Gropnita

ACS Sportul Studentesc Iasi – Vointa Voinesti (Tomesti, 11:00)

Echipele din Seria a III-a a Ligii a 5-a mai au de ars doua etape de campionat, urmand ca pe 26.11 sa desfasoare meciurile din primul tur al Cupei Romaniei. Miroslovesti (4-2 cu Arbitrii), Todiresti (forfait Harmanesti) si Helesteni (forfait Halaucesti) sunt primele formatii calificate din zona Pascaniului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<