Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Tragicomedie la Cornesti. Cum a produs Ciurbestiul “surpriza” in Cupa

2 Comments 📁 Stiri 🕔07.November 2017
Tragicomedie la Cornesti. Cum a produs Ciurbestiul “surpriza” in Cupa

Cupa Romaniei nu este miza in sine pentru foarte multe echipe de Liga a 5-a (si nu numai), iar un exemplu foarte bun in acest sens il reprezinta meciul disputat duminica la Cornesti intre “lanterna rosie” AS Ciurbesti si Viitorul Ciortesti, ocupanta locul 3 in Seria I a Ligii a 5-a.

Oaspetii s-au chinuit la propriu sa piarda cu Ciurbesti, in ciuda faptului ca s-au prezentat la meci cu 8 oameni, dintre care 4 s-au accidentat pe parcurs. Mai mult sau mai putin grav. Capitanul Ciortestiului a stat nemiscat pe teren mai bine de jumatate de ora, pentru ca meciul sa nu se incheie inainte de minutul 90.

S-a intrat cu 1-1 la pauza. Ciortestiul, vazand ca echipa gazda este incapabila sa marcheze, chiar si in conditiile mentionate mai sus, si-a trimis de doua ori mingea in proprie poarta (primul autogol – undeva prin minutul 70), partida incheindu-se cu scorul de 3-1 in favoarea lui AS Ciurbesti.

CIREASA DE PE TORT: Atat AS Ciurbesti (la final), cat si Viitorul Ciortesti (la pauza), au depus contestatie pentru substituire de jucatori. Cazul urmeaza sa fie judecat la mijlocul acestei saptamani. Daca se va dovedi faptul ca AS Ciurbesti si Viitorul Ciortesti au folosit jucatori pe fals, ambele echipe vor fi excluse din competitie.

Un caz similar a avut loc recent in Seria a II-a a Ligii a 5-a, pe data de 29.10.2017, intr-un meci din cadrul etapei a 11-a. Viitorul Braesti s-a impus cu 3-1 in fata lui AS Poly 2014 Iasi, dar, conform regulamentului, a fost deposedata de puncte, comisia din cadrul AJF Iasi acordand 3-0 la “masa verde” impotriva celor doua formatii.

Share this article with friends

2 Comments

 1. 🕔 11:13, 09.November 2017

  alexiasi

  Era mai corect din partea ta sa ma întrebi pe mine cum s-a desfasurat meciul.Nu sa scrii ce iti trece prin cap ca sa dea bine articolul ,mai ales ca ai fost jucător la Ciurbesti.

  reply comment
  • 🕔 11:15, 09.November 2017

   admin AUTHOR

   Informatiile le-am primit de la formatia oaspete, iar confirmarea a venit din partea arbitrului. Reconfirmarea, la acel 3-0 acordat Ciortestiului. Iti stau la dispozitie aici sa spui care e varianta Ciurbestiului. Nu pot suna o suta de oameni dupa fiecare meci.

   reply comment

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<