Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

O noua infrangere la limita pentru Stiinta Miroslava

0 Comments 📁 Liga 2 🕔08.November 2017
O noua infrangere la limita pentru Stiinta Miroslava

Stiinta Miroslava a inregistrat a doua infrangere scurta in campionat, cu acelasi scor, 1-0, pe terenul lui Sportul Snagov, rezultat ce o aduce la un singur punct de ultima clasata, Foresta Suceava, egala UTA-ei, 2-2, in “intermediara” programata la mijlocul acestei saptamani. Etapa trecuta, elevii lui Adrian Kerezsy cedasera identic in deplasarea de la Timisoara, 1-0 cu ASU Poli.

Singurul gol al infruntarii de la Ghermanesti, de pe stadionul “Vointa”, a fost inscris cu zece minute inainte de pauza de catre Alin Manea. Manea a profitat de o greseala a adversarilor, comisa in zona mediana a terenului, a carat mingea dupa el pana in careu si l-a invins pe Turita cu o executie plasata.

La gazde, Danut Munteanu (ex-Stiinta Miroslava) a fost integralist.

Stiinta Miroslava intalneste Foresta Suceava, sambata, la Uricani, si nu are alta varianta decat cea a victoriei. Ultimul si, de altfel, singurul succes obtinut de Miroslava in mandatul lui Kerezsy ne duce cu cinci etape in spate, 2-1 v Olimpia Satu Mare.

Sportul: Fila – Cornea, V. Lică, Bg. Stancu, D. Munteanu, I. Şerban (cpt.), Gagnon, Borţoneanu, Alin Manea, Voineag, Neaţă
Rezerve: Anca-Trip – Al. Ionescu, Gab. Nedelcu, Bustea, Al. Rusu, Priboi
Antrenor: Valeriu Răchită

Ştiinţa: Turiţă – Ambrosie, Andr. Chindriş, Seb. Bucur, Agrigoroaei, H. Crişan, Cărăruş, Căruţă, Corban, Taciuc, Al. Marin (cpt.)
Rezerve: Ţintea – Ed. Sandu, Viorică, Nemţanu, Buhăcianu, Izmană, Săvoaia
Antrenor: Adrian Kerezsy

Au mai evoluat la Stiinta: Cosmin Nemtanu (Andrei Chindris 46), Adrian Viorica (Robert Ambrosie 70) si Valentin Buhacianu (Alexandru Taciuc 82)

Stadion: Voinţa (Ghermăneşti – Ilfov)

Arbitru: Cătălin Marian Pană (Bucureşti); Asistenţi: George Marian Fridl (Comăneşti) şi Damian Antal (Bacău).

Cronica realizata pe baza informatiilor furnizate de liga2.ro.

FOTO: Mediafax

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<