Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Tutora continua in Cupa, dupa 4-3 cu Gropnita

0 Comments 📁 Stiri 🕔13.November 2017
AS Tutora continua in Cupa, dupa 4-3 cu Gropnita

AS Tutora (Liga 5, Seria 1) s-a calificat in etapa a 3-a a Cupei Romaniei, faza judeteana Iasi, dupa un meci echilibrat si deosebit de spectaculos (prin prisma evolutiei scorului) in compania lui Construct Press Gropnita, echipa de primele locuri in Seria a II-a a Ligii a 5-a.

Gazdele de la Tutora au deschis scorul la cateva secunde distanta de primul fluier al centralului Radu Damian. Iulian Botezatu a inscris pentru 1-0, urmat de Dan Albu, patru minute mai tarziu. Acelasi Dan Albu a dus scorul la 3-0, in minutul 18.

Gropnita a redus din diferenta pana la pauza prin Ionut Ipate (3-1, min 27).

Oaspetii au inceput sa creada ca pot impinge jocul in prelungiri, in minutul 76, cand s-au apropiat la un singur gol gratie inspiratiei la finalizare a lui Marius Rusu.

Apoi, Dan Albu (81′) si-a completat hat-trick-ul, iar Rusu a realizat dubla si a asigurat un final incendiar intr-un meci in care Gropnita, cel putin prin prisma situatiei din clasament, pornea favorita la calificare.

La final, oficialii de la Construct Press Gropnita au acuzat arbitrajul centralului Radu Damian:

Un meci cu o incarcatura nervoasa de ambele parti, sustinuta suficient de mult de arbitrii acestei intalniri. Cea mai slaba brigada pe care a putut sa o trimita AJF. S-au tolerat in prima repriza faulturile foarte dure (la rupere) ale gazdelor. Au pierdut total din mana meciul. Dupa parerea mea, in acest joc trebuia eliminat doi-trei jcatori de la echipa gazda pentru faulturile grosolane, insa tolerate de un central fara personalitate. Nu mai zic de meleul din finalul jocului, cand portarul celor din Gropnita a fost lovit de un suporter al celor din Tutora. Astazi nu s-aa numit fotbal ce s-a jucat acolo!

Daniel Hodoroaba (Contruct Press Gropnita)

CELE DOUA ECHIPE

AS Tutora: Nita, Andriescu, Epure, Agrigoroaei, Botezatu, Dinu, Ciofu, Popa, Amitroaie, Albu, Enea.

Rezerve: Corduneanu, Achiricesei, Antighin.

Construct Press Gropnita: Mihai Ipate, Ionut Ipate, Rusu, Bordea, Mazuru, Iacob, Grecu, Damaschin, Lupu, Miturca, Badic.

Rezerve: Voia, Tudose, Leahu, Stoica.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Radu Damian; arbitri asistenti: Robert Andrei Bruma, Oana Enachi Saviuc Paval. Observator: Daniel Ionut Stefanescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<