Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vlad Baban, la inaltimea derby-urilor conduse in tur

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.November 2017
Vlad Baban, la inaltimea derby-urilor conduse in tur

Arbitrul Vlad Baban a confirmat asteptarile presedintelui CJA Iasi, Vlad Ciobanu, in turul campionatului Ligii a 4-a, gestionand ca la carte doua meciuri de mare incarcatura: Unirea Ruginoasa-Unirea Mircesti (Etapa 2) si Victoria Letcani-Unirea Mircesti (Etapa 13).

Unirea Ruginoasa – Unirea Mircesti

Brigada completa: Vlad Baban, Ionut Melinte si Tudor Cornea.

Un prim meci tare al sezonului 2017-2018, in care se intalneau campioana si vicecampioana editiei precedente, la capatul unei perioade in care Mircestiul a solicitat amanare, dar s-a izbit de refuzul categoric al echipei pregatite de Costel Cerneutanu.

Mircesti s-a deplasat la Ruginoasa si, desi a avut un om mai putin pe teren din minutul 23, s-a descurcat admirabil, reusind sa se aleaga cu un punct, insa invocand doua lovituri de pedeapsa neacordate. Din fericire, meciul a fost filmat, iar acele proteste de dupa derby au fost stinse si cu ajutorul fostului mare arbitru international Cristi Balaj, care i-a dat credit lui Baban in ambele faze.

Victoria Letcani – Unirea Mircesti

Brigada completa: Vlad Baban, Ionut Melinte si Andrei Diaconu.

La acest din urma derby, Ciobanu a avut de ales intre Vlad Baban si Valentin Lungu. Baban a fost alesul presedintelui CJA Iasi, decizie venita pe fondul a, tind sa cred eu, faultului neobservat de Vali cu o etapa in urma pentru Unirea Scanteia, in marginea careului Mircestiului. Acolo s-a scris istoria acestei delegari, probabil…

Meciul de la Letcani a fost arbitrat atat de bine de Baban, incat pana si oaspetii, setati impotriva AJF-ului inca din prima etapa, au gasit de cuviinta ca trebuie sa isi canalizeze energiile spre alte subiecte, cum ar fi:

Dupa fluierul final toata echipa care este protejata de BOCA SI GLOATA SA au avut nesimtirea si au venit in locul unde se aflau suporterii nostri incitand spiritele cu gesturi obscene si injuraturi ca adevarati sportivi.Pana aici nu-i asa grava ,grav este faptul ca doi jucatori de la gazde nr23 CIUTA si SINESCU cred AU SARIT GARDUL DE PROTECTIE SI CA NISTE adevarati HULIGANI au inceput sa imparta pumni si picioare in suporterii nostri .Asa ca atentie AJF IASI sa va vedem joi la comisia de disciplina cum impartiti dreptatea si daca sunteti impartiali cate 5 meciuri suspendati terenul ca acesti domni HULIGANI sa primeasca corectia ce li se cuvine pentru ca sunt sportivi inainte de toate .domnu Boca scoate un pic capul prin tarlaua pe care o conduci si mai rar cu delegarile pe bani multi, daca nu stai acasa.

Sursa: Unirea Mircesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<