Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Amical important pentru Victoria Letcani

0 Comments 📁 Stiri 🕔19.November 2017
Amical important pentru Victoria Letcani

Victoria Letcani va intalni, marti, de la ora 15:00, in Copou, CSM Politehnica Iasi, in cadrul unui meci amical de care tinerii lui Florin Croitoru trebuie sa profite pentru a intra in vizorul echipei fanion a orasului.

Modelul Ionut Pantiru – Stiinta Miroslava (Liga 3) – CSM Poli Iasi (Liga 1) – trebuie sa reprezinte o sursa de inspiratie pentru multi dintre tinerii fotbalisti care evolueaza in fotbalul judetean.

Este pentru a doua oara cand cele doua formatii isi dau intalnire in Copou, Poli impunandu-se cu un sever 9-0 in vara, inainte de startul Ligii a 4-a. Un meci desfasurat sub alte coordonate insa, tinand cont ca atunci Dan Florin Croitoru a avut sub comanda componenti ai Victoriei Letcani, juniori de la AS Steaua Magica, precum si alti jucatori aflati in probe.

De aceasta data, Poli Iasi se va confrunta cu un adversar al carui lot este format exclusiv jucatori care au pus umarul la realizarea unui parcurs fara cusur pana in etapa a 14-a, inclusiv: VICTORIA LETCANI – linie de clasament 14-0-0, golaveraj 65-13.

Suspendati in penultima si ultima etapa a turului, Bogdan Baboi, Cezar Tatarusanu si Marian Ciuta vor putea fi utilizati, marti, in cadrul acestui amical de lux.

In functie de cum se va prezenta vremea astazi si maine, jocul dintre CSM Poli Iasi si Victoria Letcani va avea loc fie pe terenul central, fie pe terenul 2 de antrenament.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<