Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa obtine a treia victorie consecutiva, 2-0 la Bals

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.November 2017
Unirea Ruginoasa obtine a treia victorie consecutiva, 2-0 la Bals

Unirea Ruginoasa a bifat o noua victorie in campionatul Ligii a 4-a, 2-0 pe terenul Gloriei Bals, intr-un meci in care nu a stralucit, pe o suprafata de joc care le-a creat mari probleme tuturor “actorilor” implicati pe parcursul celor 90 de minute.

Golurile echipei aflate acum pe locul 4, dupa infrangerea Unirii Scanteia in partida de la Letcani (4-1), au fost marcate la finalul celor doua reprize. Cristi Ungureanu (45) a transformat lovitura de pedeapsa dictata de Vlad Baban pentru o neglijenta comisa de unul dintre aparatorii Gloriei.

In prealabil, oaspetii au mai solicitat o lovitura de pedeapsa pentru un presupus fault comis asupra lui Marius Davidoaia. Momentul a fost imortalizat pe camera, pe fotografie observandu-se foarte clar cum jucatorul Gloriei Bals a pus piciorul pe minge inainte ca Davidoaia sa cada in suprafata de pedeapsa.

Ruginoasa s-a jucat cu focul pana spre final, atunci cand acelasi Marius Enache s-a aflat la originea celui de-al doilea gol al vicecampioanei. Enache i-a pus pe tava mingea de 0-2 lui Parlog si astfel s-a scris istoria unui meci in care oaspetii au izbit bara in trei randuri (2xUngureanu; Nornita – aproape de autogol, in minutul 15), in timp ce Balsul a raspuns prin Florin Trofin, in minutul 44, cu un sut direct sub bara, scos cu dificultate de Marius Dulcianu.

CELE DOUA ECHIPE

Gloria Bals: V. Ibrian, Iordache, Nornita, Rosca, Fl. Trofin, Harabagiu, Turcanu, P. Ibrian, M. Iordache, Lupu, Pandaru.

Rezerve: A. Ibrian, Huzea, Stroe, Boanca, Damian, Stroe.

Unirea Ruginoasa:  Dulcianu, Davidoaia, Alexa, Miron, Calmatui, Caragea, Tibulca, Florea, Roiu, Enache, Ungureanu.

Rezerve: Tudosca, Parlog, Ed. Dulcianu, Dulhac, Amarinei.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Baban; arbitri asistenti: Andrei Bogdan Negru, George Macovei. Observator: Valerica Lungu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<