Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victoria Letcani-Unirea Scanteia 4-1. Letcaniul, la un meci distanta de un TUR PERFECT

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.November 2017
Victoria Letcani-Unirea Scanteia 4-1. Letcaniul, la un meci distanta de un TUR PERFECT

Liderul Victoria Letcani s-a impus fara drept de apel, scor 4-1, in fata fostei echipe care ocupa pana nu demult locul secund in clasamentul Ligii a 4-a, Unirea Scanteia, si se afla la un meci distanta de bifarea unui tur impecabil, in care a obtinut 14 victorii consecutive, reusind in acest interval sa marcheze 65 de goluri si sa primeasca doar 13!

Victoria Letcani intalneste Moldova Cristesti, in deplasare, in ultima etapa a turului sezonului 2017/2018.

Jocul disputat la Letcani a fost la discretia gazdelor, care au deschis scorul undeva spre finalul primului sfert de ora. Darius Pusca a punctat pentru 1-0, urmat de Vladut Mocanu, dupa alte 15 minute.

Scorul pauzei, 3-0 in favoarea Victoriei, a fost stabilit de Silviu Pintilie (44′).

Ultima reusita a formatiei antrenate de Florin Croitoru a purtat semnatura lui Marian Ciorap (76′), golul de 4-1 fiind inscris de un alt jucator de rezerva, Florin Sirbu (77′), introdus pe teren in partea secunda.

Un alt eveniment notabil a fost accidentarea timpurie in meci a fundasului Costinel Frij. Acesta a fost transportat cu salvarea la spital, dupa ce a resimtit o durere puternica in zona genunchiului. Din lotul oaspetilor au facut parte cativa jucatori care au trecut pe la Letcani in perioada cand aceasta echipa evolua in Liga a 5-a (Alexandru Drinceanu, Frij Cosmin, Frij Costinel).

Victoria Letcani: Bargan, Onica, Vatavu, Sinescu, Pusca, Dencef, Marincean, Pintilie, Mocanu, Nutu, Paiu.

Rezerve: Lupascu, Andries, Ciorap, Loghin, Tucaliuc, Ciubotariu, Corjan.

Unirea Scanteia: Doroftei, Ilie, Lupu, Costinel Frij, Cosmin Frij, Radu, I. Radeanu, N. Radeanu, Ilisei, Ciobircianu, Agapi.

Rezerve: Cicoveanu, Manolachi, Sava, Fl. Sirbu, Drinceanu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Iosif Ciprian Aelenei; arbitri asistenti: Cosmin Constantin Ciuban, Bogdan Teodor Muche. Observator: Dumitru Paraschiv.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<