Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lupta in trei in campionatul de Juniori Est al Ligii a 4-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.November 2017
Lupta in trei in campionatul de Juniori Est al Ligii a 4-a

Campionatul de Juniori Est al Ligii a 4-a a crescut in interes odata cu surpriza provocata, ieri, pe Stadionul Tineretului, de Flacara Erbiceni in fata principalei favorite Steaua Magica, scor 1-0, intr-un meci mai strans decat se anticipa, in care jucatorul de banda dreapta Claudiu Todireanu, reprofilat pe postul de atacant de catre antrenorul oaspetilor, Denis Cretu, a inscris unicul gol, aducand Erbiceniul pe picior de egalitate cu adversarul direct din aceasta runda.

Todireanu a marcat in minutul 28, dupa o pasa venita de la Marian Prisacariu, care a trimis lung, in spatele fundasilor adversi, Todireanu a sprintat si, in ciuda faptului ca a fost tras de tricou, a ramas pe picioare si a finalizat la firul ierbii, din marginea careului de 16 metri.

Oaspetii au mai avut o ocazie notabila prin Prisacariu, al carui voleu, de la aproximativ 20 de metri, a fost deviat putin peste poarta.

Juniorii de la Steaua Magica au dominat ostilitatile per total, beneficiind de plusul de experienta, dar si de o medie de varsta superioara fata de adversarii intalniti. Razvan Daniliuc, titularul de drept al echipei de seniori a Flacarei, a inchis insa bine poarta, pastrand pana la final acel “0” din dreptul formatiei gazda.

As vrea sa imi felicit elevii pentru meciul bun facut ieri in compania unui adversar valoros precum Steaua Magica si sa ii rog sa fie la fel de seriosi in continuare pentru realiza performante notabile in tricoul Flacarei!

Denis Cretu, antrenor juniori Flacara Erbiceni

La Letcani, Unirea Scanteia a invins-o pe Victoria cu 1-0, ramanand astfel singura echipa care nu a cunoscut gustul infrangerii in actuala editie de campionat. Etapa urmatoare ne propune o intalnire interesanta intre Unirea Scanteia si Steaua Magica, in timp ce Flacara Erbiceni va da piept cu Viitorul Lungani.

Top 3: Unirea Scanteia 18p, Steaua Magica 15 si Flacara Erbiceni 15.

CELE DOUA ECHIPE

Steaua Magica: Andrei Chiriac, Cosmin Leonte, Daniel Gavriluta, Leonid Radu, Marian Sumanariu, Razvan Hodea, Cosmin Lucan, Cristian Andries, Razvan Costin, Petru Vieru, Denis Sima.

Rezerve: Eduard Belibrov, Cristian Grigoras, Rares Bresug, Alexandru Sovea, Marian Tasmoc, Samuel Sava, Alin Morari.

Antrenor: Cristian Danielevici.

Flacara Erbiceni: Razvan Daniliuc, Vlad Topciu, Radu Nica, Vlad Dabija, Alex Ciocoiu, Marian Arvinte, Marian Prisacariu, Andrei Filip, Andrei Formagiu, Claudiu Todireanu, Alex Anastasoaie.

Rezerve: Marian Tabac, Bogdan Siriteanu, Flavius Stafie, Robert Leveles, Sebastian Zalomir, Matei Mihai, Iulian Stefanache.

Antrenor: Denis Cretu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Radu Nistor; arbitri asistenti: Cosmin Roman, Stefan Teodorescu. Observator: Vlad Ciobanu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<