Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CSM Poli Iasi-Victoria Letcani 3-1. Cate doua ocazii per repriza pentru liderul Ligii a 4-a

0 Comments 📁 Stiri 🕔21.November 2017
CSM Poli Iasi-Victoria Letcani 3-1. Cate doua ocazii per repriza pentru liderul Ligii a 4-a

CSM Politehnica Iasi s-a impus cu scorul de 3-1 in amicalul programat, astazi, in compania liderului Ligii a 4-a Iasi, Victoria Letcani, care i-a dat o replica pe masura primdivizionarei, marcand in partea secunda prin Darius Pusca.

Prima faza importanta de gol le-a apartinut letcanenilor, dupa o faza personala, in banda stanga, purtata prin Marian Ciuta (5′). Din lovitura libera rezultata, Darius Pusca a reluat putin pe langa poarta.

Zece minute mai tarziu, Stefanescu anunta deschiderea scorului, care s-a produs la urmatorul atac. Cisse a reluat in plasa din interiorul careului.

Portarul Ciprian Bargan a rezolvat o situatie de unu la unu cu Gabriel Bosoi (18′), urmat de Cisse (19′, 28′).

A doua situatie de gol a Victoriei a fost inregistrata cu zece minute inainte de finalul reprizei, cand Baboi a prins un sut bun din lateral-dreapta.

Cisse a marcat intr-un scurt interval de timp golurile de 2-0 si 3-0, Letcaniul raspunzand prin Darius Pusca, in minutul 64 (3-1) si Silviu Pintilie, a carui lovitura de cap a fost respinsa.

Echipa de start a Victoriei Letcani: Ciprian Bargan – Silviu Pintilie, Armand Onica, Vlad Nutu, Ioan Marincean, Vlad Dencef, Andy Sinescu, Darius Pusca, Marian Ciuta, Bogdan Baboi, Cezar Tatarusanu.

Din lotul deplasat pe “Emil Alexandrescu” au mai facut parte si urmatorii jucatori, utilizati de Florin Croitoru pe parcurs: Dragos Lupascu, Daniel Movila, Marian Paiu, Marian Ciorap, Matei Andries, Danut Tucaliuc, Mihai Vatavu si Stefan Corjan.

CSM Politehnica Iasi a apelat la un prim “11” in care s-au strecurat cativa jucatori importanti. In repriza a doua au intrat si cei doi fotbalisti adusi de la LPS, Agache si Vladeanu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<