Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Pregatiri pentru etapa a 3-a a Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Stiri 🕔22.November 2017
Pregatiri pentru etapa a 3-a a Cupei Romaniei

In acest weekend se vor desfasura meciurile in urma carora se vor stabili si ultimele trei echipe calificate in urmatoarea etapa a Cupei Romaniei. Vorbim despre etapa a treia, dupa ce in prima faza ne-am ales cu nu mai putin de 10 echipe calificate din Seriile I si II (Etapa 1), ulterior sita cernand si lasandu-ne cu urmatoarele cinci nume: AS Poly 2014 Iasi, Avantul Golaiesti, AS Tutora, ACS Sportul Studentesc Iasi si Gloria Romanesti.

Din Seria a III-a a Ligii a 5-a, Biruinta Miroslovesti a fost prima formatie ce a acces in turul al III-lea, dupa 4-2 in fata Arbitrilor. Apoi, profitand de retragerea Contestiului, Halaucestiului si a Harmanestiului, am descoperit si numele celorlalte trei formatii ce urmeaza sa fie imperecheate pentru a se stabili tintarul primelor jocuri din primavara: CSM II Pascani, Spicul Helesteni si Avantul Todiresti.

ECHIPELE CALIFICATE IN ETAPA A 3-A

AS Poly 2014 Iasi, Avantul Golaiesti, AS Tutora, ACS Sportul Studentesc Iasi, Gloria Romanesti, Biruinta Miroslovesti, Spicul Helesteni, Avantul Todiresti, CSM II Pascani.

MECIURILE DE LA SFARSITUL ACESTEI SAPTAMANI

A.S.S. Zimbru Boureni – Progresul Deleni

Noua Generatie Topile – Viitorul Muncel

Avantul Tatarusi – Siretul Stolniceni-Prajescu

CE URMEAZA…

Pana in faza sferturilor de finala ale fazei judetene a Cupei Romaniei, imperecherea echipelor se va realiza la AJF Iasi respectand criteriul geografic, in ideea de a nu avea parte de deplasari foarte costisitoare in cadrul unei competitii careia si asa nu i se acorda o atentie deosebita.

Cele 12 echipe de Liga a 5-a calificate isi vor afla adversarii, saptamana urmatoare, din randul formatiilor de Liga 4-a clasate pe locurile 5-16 la finalul turului de campionat. Meciurile se vor desfasura pe terenul primeia (Liga 5) si vor marca startul sezonului de primavara.

Singura necunoscuta in momentul de fata: cine evita etapa a 3-a a Cupei Romaniei, Unirea Ruginoasa sau Unirea Scanteia? Ruginoasa, cu un avantaj de 2 puncte in clasament si golaveraj superior, are prima sansa la evitarea turului III al Cupei Romaniei!

Victoria Letcani, Unirea Mircesti, Flacara Erbiceni, Unirea Ruginoasa/Unirea Scanteia sunt calificate direct in etapa a 4-a.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<