Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa incheie turul cu un meci pe teren propriu in compania Tomestiului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔23.November 2017
Ruginoasa incheie turul cu un meci pe teren propriu in compania Tomestiului

Unirea Ruginoasa intalneste CS Tomesti in ultima etapa a turului, duminica, de la ora 12:00, la capatul unei serii bune de rezultate ce a inceput cu victoria de la Lungani si a continuat cu alte doua succese, acasa, in fata Gloriei Baltati, respectiv in deplasare, 2-0 la Bals.

CS Tomesti a muncit serios pentru a inregistra scorul etapei a 14-a, 6-1 cu Vointa Motca, acoperind astfel urmele esecului consemnat la Harlau cu mai bine de doua saptamani in urma.

La o prima vedere, Tomestiul vine sa se apere la Ruginoasa si sa scoata maximum la eventualele faze fixe ce se vor ivi pe parcursul intalnirii.

Pe langa cele doua victorii pe care si le-a propus inaintea confruntarii de la Iugani, in ideea de a incheia anul pe podium, Ruginoasa are un motiv in plus pentru a o invinge pe CS Tomesti, si anume evitarea etapei a 3-a a Cupei Romaniei. Ruginoasa si Scanteia se bat pentru locul 4, care asigura inca un tur liber in cea de-a doua competitie organizata la nivel judetean!

Ne asteapta un meci dificil in compania celor de la CS Tomesti, echipa care a aratat bine in acest tur de campionat, in special pe faza defensiva. Fiind ultima etapa din acest tur de campionat, sper sa reusim sa facem un joc reusit care sa bucure minunatii nostri suporteri, iar la finalul celor 90 de minute sa iesim de pe teren cu toate cele 3 puncte. HAI, UNIREA RUGINOASA!

Marius Dulcianu, portar Unirea Ruginoasa

Avem in fata noastra un meci extrem de greu, dar suntem increzatori ca putem face o figura frumoasa in deplasarea de la Ruginoasa. Totodata, sper ca duminica publicul spectator sa se poata bucura de un spectacol la care sa isi aduca aportul ambele formatii!

Ionut Besleaga, fundas CS Tomesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<