Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scanteia, in cautarea “trucului” castigator contra Stelei Magice Iasi

0 Comments 📁 Liga 4 🕔23.November 2017
Scanteia, in cautarea “trucului” castigator contra Stelei Magice Iasi

Steaua Magica se deplaseaza duminica la Unirea Scanteia cu gandul de a obtine prima victorie in campionat dupa patru etape de pe urma carora a scos un singur punct, la Ruginoasa, in acel 2-2 spectaculos inregistrat la finalul lunii octombrie.

Baietii lui Dan Curca nu au mai castigat in campionat de pe 22.10, 4-3 pe teren propriu cu Vointa Motca, inregistrand in ultimele trei etape tot atatea infrangeri: 0-4 cu CS Ciurea si un dublu 2-3 la Lungani si, respectiv, pe Abator in fata Erbiceniului.

O perioada neagra traverseaza si echipa din Scanteia, care a suferit la randul ei trei insuccese consecutive: 1-0 la Mircesti, 1-3 cu Erbiceni si 1-4 la Letcani. Echipa prezidata de Paul Apostol cauta cu aceasta ocazie rezultatul care sa deblocheze sirul de infrangeri si, de ce nu, sa transforme acest joc intr-unul care sa dea tonul unei reveniri pe final de 2017, atunci cand se vor disputa si alte doua etape din retur. Unirea Scanteia urmeaza sa dea piept cu Moldova Cristesti (acasa) si Viitorul Lungani (deplasare).

Chiar daca ne aflam pe o panta descendenta, asta si din cauza adversarilor buni pe care i-am intalnit, am convingerea ca, duminica, vom fi motivati la maximum pentru a obtine cele 3 puncte. Intalnim o echipa care alearga mult, insa cred ca avem prima sansa sa castigam acest ultim meci al turului si sa le aratam tuturor ca meritam locul ocupat acum in clasament.

Gabriel Ciobircianu, capitan Unirea Scanteia

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<