Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa invinge Tomestiul si se aproape la un punct de locul 2

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.November 2017
Ruginoasa invinge Tomestiul si se aproape la un punct de locul 2

Unirea Ruginoasa a incheiat in forta turul Ligii a 4-a, prin patru victorii consecutiv obtinute in fata Lunganiului, Baltatiului, Balsului si, astazi, impotriva lui CS Tomesti, scor 3-1, rezultate care o ajuta pe vicecampioana sa se apropie la un singur punct de performanta inregistrata in editia precedenta de campionat. Caragea, Enache si Calmatui au inscris pentru Unirea, in timp ce reusita oaspetilor a purtat semnatura lui Narcis Viziteu.

Jocul disputat la Ruginoasa in fata unei asistente generoase, asa cum ne-a obisnuit Unirea pe parcursul intregului tur, a debutat cu doua situatii importante de poarta irosite de Cristi Ungureanu. Atacantul Ruginoasei a trimis cu capul peste bara, in minutele 9 si 16.

La randul lor, tomestenii puteau deschide scorul si, implicit, rescrie istoria acestei intalniri daca nu ratau mingea pe care se afla imprimat scorul “0-1”.

In schimb, Marius Enache s-a mutat in careul opus cu o actiunea personala finalizata prin sut la coltul scurt, pe directia portarului Simion. In minutul 28, Ungureanu a scapat singur cu Simion si nu a reusit mai mult decat sa il evidentieze pe portarul oaspetilor.

La urmatorul atac, Enache a centrat in fata careului mic pentru Caragea, care a inscris cu capul al doilea sau gol in tricoul Unirii Ruginoasa.

Partea secunda a inceput ideal pentru trupa lui Cerneutanu, dupa ce Ungureanu l-a pus in valoare pe Enache cu o pasa in interiorul careului. Atacantul Unirii a speculat bine bresa din defensiva tomestenilor si a intepat mingea pentru 2-0.

Tomestiul a avut la randul ei doua ocazii importante pana sa reduca din diferenta. Purtatorul tricoului cu nr 14 (59′) si Axinte (65′) l-au precedat pe Viziteu (75′), care l-a invins pe Dulcianu dupa un un-doi purtat cu Butnaru.

Emotiile celor din Ruginoasa au fost de scurta durata, avand in vedere ca, trei minute mai tarziu, Calmatui a reluat cu capul in plasa din centrarea lui Cristi Ungureanu (faza fixa de pe stanga).

Meciul a fost transmis LIVETEXT pe site – vezi AICI.

CELE DOUA ECHIPE

Unirea Ruginoasa: Dulcianu, Davidoaia, Miron, Alexa, Calmatui, Caragea, Tibulca, Roiu, Florea, Enache, Ungureanu.

Rezerve: Tudosca, Dulhac, Parlog, Amarinei, Ed. Dulcianu. Tudosca este singurul jucator care nu a primit minute, astazi, din partea antrenorului Costel Cerneutanu.

CS Tomesti: Simion, Varlan, Grosu, Besleaga, Agape, Tololoi, Axinte, Florescu, Viziteu, Bilcu, Mardarie.

Rezerve: Apostu, Dumitrascu, Buiciuc, Tonegariu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Jan Turita; arbitri asistenti: Adrian Condurache, Vasilica Nitoaia. Observator: Cornel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<