Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Baza sportiva de la Letcani a fost sfintita

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.November 2017
Baza sportiva de la Letcani a fost sfintita

Ieri a avut loc la Letcani slujba de sfintire a cladirii care adaposteste vestiarele echipei de fotbal din localitate, AS Victoria Letcani, liderul autoritar al Ligii a 4-a Iasi dupa consumarea turului de campionat.

Un sobor de preoti a asistat la aceasta ceremonie, dimpreuna cu primarul comunei, domnul Stelian Turcu, jucatorii Victoriei Letcani, in frunte cu antrenorul Florin Croitoru, staff si alti oameni ce au dorit sa fie prezenti la acest eveniment important din viata echipei care se pregateste pentru barajul de promovare in Liga a 3-a.

Cladirea gazduieste la interior trei vestiare dotate modern, cu banci de masaj si mobilier necesar bunei desfasurari a activitatii ce are loc in spatele cortinei. In vestiarul gazdelor am gasit un televizor pe care rulau necontenit imagini de la jocurile filmate (cu ajutorul AJF Iasi) ale Victoriei din acest sezon.

Exista si o minibucatarie unde se pot prepara, dupa preferinte, cafeaua sau ceaiul oficialilor implicati in meciurile ce se vor desfasura pe terenul din Letcani. Si, bineinteles, vestiarul arbitrilor. Toate cele trei incaperi beneficiaza de baie separata.

Baza sportiva din Letcani este formata la ora actuala din doua terenuri, cladirea recent sfintita si o tribuna de capacitate relativ redusa.

In cazul in care Victoria va obtine in vara biletele pentru Liga a 3-a, aici vor urma alte investitii, precum: rulouri gazon, sala de sport, o noua tribuna si alte lucrari de modernizare. Cel mai probabil, meciurile de Liga a 3-a ar urma sa fie filmate pentru o analiza video ulterioara pe LED-ul amintit mai sus.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<