Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Campioana, in “Cirja” pe final de 2017

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔29.November 2017
Campioana, in “Cirja” pe final de 2017

Unirea Mircesti a incheiat turul de campionat cu o remiza la Harlau, scor 1-1, la cel de-al doilea meci in care antrenorul Tiberiu Beceru nu s-a aflat pe banca oaspetilor. Sau macar in tribune, tinand cont ca Beceru a primit o suspendare de doua etape in urma incidentelor ce au avut loc dupa incheierea derby-ului de la Letcani (Etapa 13).

Contactat de mine, Tibi nu a dorit sa imi ofere prea multe detalii legate de aceasta despartire, rezumandu-se la urmatoarele cuvinte: “Asta este, viata merge inainte… Vreau sa-mi dedic mai mult timpul familiei si grupelor de copii pe care le antrenez.”

ECHIPA UNIRII MIRCESTI, IN DEPLASAREA DE LA HARLAU

Primul “11”: Nacuta, Darea, Dragota, Radu, Chelaru, Cirja, Atanasoaie, Gaciu, Dandu, Puscasu, Matei.

Rezerve: Ursuleasa, Lupu, Girbea, Ghiorghica, Bucovanu, Cruceanu.

Delegat: Petre Antalut, Cristian Balan (antrenor principal), Ioan Lungu (antrenor portari), Eugen Gabor (antrenor secund) si Claudiu Halandut (maseur).

Partida de la Hirlau a reprezentat pentru cei din Mircesti o buna ocazie pentru a-si continua rafuiala pe care o au cu AJF Iasi de la inceputul sezonului (vezi foto). Un protest surd, in masura in care Sorin Boca nu are la acest moment contracandidat la sefia AJF-ului, cu cateva zile pana la expirarea termenului limita de depunere a dosarelor (1 decembrie, ora 12:00).

Aflata la 12 puncte de Victoria Letcani si amenintata cu pierderea locului secund de Flacara Erbiceni si Unirea Ruginoasa, Unirea Mircesti va da piept cu urmatorii adversari in cele doua etape din retur programate pe 3 si 10 decembrie: Vointa Motca (deplasare) si Unirea Ruginoasa (teren propriu).

FOTO: Unirea Mircesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<